Giro Rivet CS handschoenen - Blauw

€ 35,95 € 25,99

Bespaar 28% (-€ 9,96)

2-4 Werkdagen

Specificaties Giro Rivet CS handschoenen - Blauw

    "clearfix">
  • Ergonomische 3-paneel Super Fit™ ontwerp voor betere prestaties en comfort.
  • Cool Skin™ microvezelpalm die zorgt voor flexibiliteit en goede ventilatie.
  • Versterkt hielpaneel.
  • Upper: lichtgewicht slip-on design.
  • Gradient™ Italiaanse rekbare stof bovenzijde.
  • Zonder padding.

Omschrijving

De Rivet™ CS zijn de lichtste full-finger handschoenen van Giro. Door gebruik te maken van Gradient™, een fijne Italiaanse stretchstof, heeft de Rivet CS een gevoel van compressie dat lijkt op een tweede huid. De Cool Skin™-palm is licht van gewicht en duurzaam en biedt een zeer licht gevoel. Ze zijn perfect voor wanneer de temperatuur begint te stijgen of voor degenen die een maximaal gevoel op hun stuur willen hebben.

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Andere producten van Handschoenen

Klanten die Giro Rivet CS handschoenen - Blauw kochten, kochten ook

Klanten die Giro Rivet CS handschoenen - Blauw kochten, kochten ook