Giro JAG handschoenen - Blauw

€ 19,95 € 16,96

Bespaar 15% (-€ 2,99)

3-4 Werkdagen

Specificaties Giro JAG handschoenen - Blauw

Giro handschoenen:

  Palm

  • Super Fit ™ Engineered Drie-Panel Design.
  • Microfiber Palm.
  • Sonic-gelast lipje.

  Bovenkant

  • Vocht-wicking, 4-way stretch Lycra.
  • Sterk absorberende microvezel veegoppervlak.
  • Low-Profile Velcro ™ sluiting.

  Vulling

  • Geoptimaliseerde EVA Padding.

Omschrijving

De Giro JAG korte handschoenen in het blauw zijn gemaakt om je fietstochten comfortabeler te maken en je kunt er optimaal van genieten zonder dat je last hebt van ongemak in je handen. Het zijn handschoenen die perfect passen bij de anatomie van de handen en die de grip en veiligheid bieden die je nodig hebt voor elke rit. Het bovenste deel is gemaakt van 4 elastische stukken die zorgen voor een zeer zachte touch en perfect vocht en zweet absorberen. In plaats daarvan is de palm van de handschoenen gemaakt van microvezel, een sterk materiaal dat je handen beschermt en je de grip geeft die je nodig hebt in elke situatie. De palm van de handschoenen heeft ook verschillende EVA-schuimen om het comfort en het welzijn op al je routes te vergroten.

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Reviews Giro JAG handschoenen - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietshandschoenen

Klanten die Giro JAG handschoenen - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten