Giro JAG handschoenen - Rood

€ 19,95 € 16,96

Bespaar 15% (-€ 2,99)

48-72hrs

Specificaties Giro JAG handschoenen - Rood

Giro handschoenen:

  Palm

  • Super Fit ™ Engineered Drie-Panel Design.
  • Microfiber Palm.
  • Sonic-gelast lipje.

  Bovenkant

  • Vocht-wicking, 4-way stretch Lycra.
  • Sterk absorberende microvezel veegoppervlak.
  • Low-Profile Velcro ™ sluiting.

  Vulling

  • Geoptimaliseerde EVA Padding.

Omschrijving

De Giro JAG korte handschoenen in het rood zijn ontworpen om uw fietstochten aangenamer te maken en u kunt met meer veiligheid en comfort fietsen. De combinatie van materialen in de Giro JAG-handschoenen geeft je al het comfort dat je nodig hebt zonder dat je handen er last van hebben. Het zijn handschoenen die zich perfect aanpassen aan de vorm van je handen om je de pasvorm te geven die je nodig hebt. Bovendien heeft het polsgedeelte een klittenbandverstelling zodat u de handschoenen kunt aanpassen aan de maat van uw handen.

De handpalm van de handschoenen is gemaakt van microvezel, een zeer resistent en aangenaam materiaal dat een uitstekende aanraking met het stuur biedt, zodat je het zonder problemen kunt vastpakken. Het heeft ook verschillende EVA-schuimstoffen, verdeeld over verschillende delen van de handpalm om te voorkomen dat u ongemak krijgt en dat uw handen gevoelloos worden tijdens het fietsen.

Het bovenste deel van de Giro JAG-handschoenen is gemaakt van 4 elastische stukken, een zeer zacht en comfortabel materiaal dat vocht en zweet absorbeert van de handen met als doel ze altijd droog te houden.

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Reviews Giro JAG handschoenen - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietshandschoenen

Klanten die Giro JAG handschoenen - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten