Giro Foray Helm - Neon Geel

€ 79,00

Specificaties Giro Foray Helm - Neon Geel

Giro Foray Fietshelm:

  • Gestroomlijnd design.
  • In-Mold Polycarbonaat omhulsul met EPS voering voor extra veiligheid en comfort.
  • Superfit-systeem voor een perfecte pasvorm.
  • ROC LOC 5 helm aanpassing voor nauwkeurige pasvorm en comfort.

Omschrijving

De Giro Foray heeft een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding en zijn afstelling en effectiviteit zijn uitstekend. Deze fietshelm wordt gekenmerkt door een lichte en compacte vormgeving, een zeer goede ventilatie dankzij de 21 openingen, en een spectaculaire aerodynamische vorm.

De Giro Foray gaat uit van hetzelfde gedurfde ontwerp als de Giro Synthe™ uit het hoge segment. Deze fietshelm wordt geleverd met een polycarbonaat In-Mold constructie met EPS-binnenkant voor een verhoogde veiligheid en bescherming. Hij heeft veel van de belangrijkste kenmerken van de Giro, zoals de duurzaam vormgegoten constructie en het Roc Loc®5 tweerichtingen-afstelsysteem dat instaat voor een perfecte afstelling, stabiliteit en een laag gewicht.

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Andere producten van Helmen

Klanten die Giro Foray Helm - Neon Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten