Giro Comp Racer High Rise Sokken - Zwart/Wit

€ 16,95 € 12,95

Bespaar 24% (-€ 4,00)

48-72hrs

Specificaties Giro Comp Racer High Rise Sokken - Zwart/Wit

  • 6” cuff sokken.
  • Premium polypropyleen bouw.
  • Maten: S/M (36-39), M (40-42), L (43-45), XL (46-48).

Omschrijving

De Comp Racer™ High Rise fietssokken brengen je een moderne 6” cuff ontwerp dat is gemaakt van premium vezels om vocht te verwerken en helpt met je voeten droog en comfortabel te houden. Met de hoge cuffs, hebben ze de klassieke fietsprestaties genomen en deze stijl gemoderniseerd waardoor de Comp Racer™ High Rise favorieten zijn geworden van alle fietsers.

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Reviews Giro Comp Racer High Rise Sokken - Zwart/Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietssokken

Klanten die Giro Comp Racer High Rise Sokken - Zwart/Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten