Garmin Varia RVR315 Radar Achterkant - Zwart

€ 149,99 € 139,99

Bespaar 7% (-€ 10,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Garmin Varia RVR315 Radar Achterkant - Zwart

  • Afmetingen: 40 x 72 x 20 mm
  • Gewicht: 51,0 gram
  • Levensduur batterij: 7 uur
  • ANT +
  • Bluetooth lage energie
  • Waterbestendigheid: IPX7
  • Inclusief bevestigingsmateriaal

Omschrijving

De Garmin Varia RVR315 Radar Achterkant Zwart is een handig hulpmiddel voor fietsers die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Dit apparaatje is namelijk een achteruitkijkradar die waarschuwt voor naderende voertuigen van achteren. Zo kun je als fietser tijdig anticiperen op het verkeer en jezelf en anderen beschermen tegen ongelukken.

De afmetingen van de Garmin Varia RVR315 Radar Achterkant Zwart zijn 40 x 72 x 20 mm en het gewicht is slechts 51,0 gram. De levensduur van de batterij is 7 uur, dus je kunt er een flinke fietstocht mee maken zonder dat je bang hoeft te zijn dat de batterij leeg raakt. Het apparaatje is voorzien van ANT + en Bluetooth lage energie, zodat je het kunt koppelen met andere apparaten zoals een fietscomputer of smartphone.

De Garmin Varia RVR315 Radar Achterkant Zwart is waterbestendig (IPX7), dus je kunt er ook mee fietsen in de regen. Het apparaatje wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, zodat je het gemakkelijk op je fiets kunt monteren. Kortom, de Garmin Varia RVR315 Radar Achterkant Zwart is een handige en veilige toevoeging aan je fietsuitrusting!

Over Garmin

Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier, Garmin maken zij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen,vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van hun klanten.

Hun bedrijfsmodel met 'verticale integratie' houdt alle ontwerp-, productie-, marketing-, en voorraadprocessen in eigen hand, waardoor ze een betere controle hebben over planning, kwaliteit en service. Hun gebruiksvriendelijke producten zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en uitstekende waarde, ze beschikken ook over innovatieve functies die het leven van hun klanten veraangenamen. Garmin telt meer dan 11400 medewerkers in 50 vestigingen over de hele wereld.

Reviews Garmin Varia RVR315 Radar Achterkant - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Garmin Varia RVR315 Radar Achterkant - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten