Garmin Rally XC Pedaalhuis Links Detectie - Zwart

€ 199,99 € 184,99

Bespaar 8% (-€ 15,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Garmin Rally XC Pedaalhuis Links Detectie - Zwart

  • Voor vervanging van het linkerpedaal
  • Eenvoudig te installeren zonder hulp van een fietsenmaker
  • Compatibel: Rally XC200, Rally XC100, Vector 3 en Vector 3S
  • Discipline: Cross Country, Gravel, Cyclocross
  • Type schoenplaatje: Shimano SPD
  • Framehoogte: 13,5 mm
  • Robuust ontwerp voor gebruik op een mountainbike of gravel
  • Slank profiel met volledig geïntegreerde batterijbehuizing en laag ontwerp voor een betere ergonomie

Omschrijving

De Garmin Rally XC Pedaalhuis Links Detectie in het zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een vervangend linkerpedaal. Dit pedaal is eenvoudig te installeren zonder de hulp van een fietsenmaker, waardoor je snel weer op pad kunt gaan.

Dit pedaal is compatibel met verschillende Garmin-modellen, waaronder de Rally XC200, Rally XC100, Vector 3 en Vector 3S. Het is ontworpen voor gebruik in disciplines zoals Cross Country, Gravel en Cyclocross, en heeft een Shimano SPD schoenplaatje.

Het robuuste ontwerp van dit pedaal maakt het geschikt voor gebruik op een mountainbike of gravel. Het slanke profiel en de volledig geïntegreerde batterijbehuizing zorgen voor een laag ontwerp en een betere ergonomie. Met een framehoogte van 13,5 mm is dit pedaal een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing.

Over Garmin

Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier, Garmin maken zij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen,vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van hun klanten.

Hun bedrijfsmodel met 'verticale integratie' houdt alle ontwerp-, productie-, marketing-, en voorraadprocessen in eigen hand, waardoor ze een betere controle hebben over planning, kwaliteit en service. Hun gebruiksvriendelijke producten zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en uitstekende waarde, ze beschikken ook over innovatieve functies die het leven van hun klanten veraangenamen. Garmin telt meer dan 11400 medewerkers in 50 vestigingen over de hele wereld.

Reviews Garmin Rally XC Pedaalhuis Links Detectie - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Garmin Rally XC Pedaalhuis Links Detectie - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten