Garmin Rally XC Pedalen Conversiekit - Zwart

€ 299,99 € 284,99

Bespaar 5% (-€ 15,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Garmin Rally XC Pedalen Conversiekit - Zwart

  • Vervangende schoenplaatjes
  • 55 mm Q-factor inbegrepen
  • Batterijcompartiment

Omschrijving

De Garmin Rally XC Pedalen Conversiekit Zwart is een geweldige toevoeging aan je fietsuitrusting. Deze kit bevat vervangende schoenplaatjes, een 55 mm Q-factor en een batterijcompartiment. Met deze kit kun je je fietspedalen upgraden naar een geavanceerdere versie die je helpt om beter te presteren tijdens het fietsen.

De vervangende schoenplaatjes zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een betere grip op de pedalen. Dit zorgt voor meer stabiliteit en controle tijdens het fietsen. De 55 mm Q-factor is een belangrijk onderdeel van deze kit, omdat het de afstand tussen de pedalen vergroot. Dit zorgt voor een betere krachtoverbrenging en een efficiëntere trapbeweging.

Het batterijcompartiment is een handige toevoeging aan deze kit. Hiermee kun je de pedalen van stroom voorzien, zodat je altijd kunt blijven fietsen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een lege batterij. De Garmin Rally XC Pedalen Conversiekit Zwart is een geweldige investering voor elke fietser die zijn prestaties wil verbeteren en zijn fietsuitrusting wil upgraden.

Over Garmin

Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier, Garmin maken zij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen,vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van hun klanten.

Hun bedrijfsmodel met 'verticale integratie' houdt alle ontwerp-, productie-, marketing-, en voorraadprocessen in eigen hand, waardoor ze een betere controle hebben over planning, kwaliteit en service. Hun gebruiksvriendelijke producten zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en uitstekende waarde, ze beschikken ook over innovatieve functies die het leven van hun klanten veraangenamen. Garmin telt meer dan 11400 medewerkers in 50 vestigingen over de hele wereld.

Reviews Garmin Rally XC Pedalen Conversiekit - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Garmin Rally XC Pedalen Conversiekit - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten