Garmin Rally RS Pedaalhuis Links Detectie - Zwart

€ 119,90 € 113,91

Bespaar 5% (-€ 5,99)

3-4 Werkdagen

Specificaties Garmin Rally RS Pedaalhuis Links Detectie - Zwart

  • Voor vervanging van het linkerpedaal
  • Eenvoudig te installeren zonder hulp van een fietsenmaker
  • Compatibel: Rally RS200, Rally RS100, Vector 3 en Vector 3S
  • Discipline: Weg, triatlon en tijdrit
  • Type schoenplaatje: Shimano SPD-SL
  • Framehoogte: 12.2 mm
  • Slank pedaalontwerp met volledig geïntegreerde batterijbehuizing en laag profiel voor een betere ergonomie

Omschrijving

De Garmin Rally RS Pedaalhuis Links Detectie Zwart is een uitstekend product voor fietsers die op zoek zijn naar een vervanging voor hun linkerpedaal. Dit product is eenvoudig te installeren zonder de hulp van een fietsenmaker, waardoor het een handige optie is voor iedereen die graag zelf aan zijn fiets sleutelt.

Dit pedaalhuis is compatibel met verschillende Garmin-modellen, waaronder de Rally RS200, Rally RS100, Vector 3 en Vector 3S. Het is ontworpen voor gebruik op de weg, tijdens triatlons en tijdritten, en is voorzien van Shimano SPD-SL schoenplaatjes.

Het slanke ontwerp van dit pedaalhuis is volledig geïntegreerd met de batterijbehuizing en heeft een laag profiel voor een betere ergonomie. Met een framehoogte van 12,2 mm is dit product een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig en duurzaam pedaalhuis.

Over Garmin

Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier, Garmin maken zij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen,vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van hun klanten.

Hun bedrijfsmodel met 'verticale integratie' houdt alle ontwerp-, productie-, marketing-, en voorraadprocessen in eigen hand, waardoor ze een betere controle hebben over planning, kwaliteit en service. Hun gebruiksvriendelijke producten zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en uitstekende waarde, ze beschikken ook over innovatieve functies die het leven van hun klanten veraangenamen. Garmin telt meer dan 11400 medewerkers in 50 vestigingen over de hele wereld.

Reviews Garmin Rally RS Pedaalhuis Links Detectie - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Garmin Rally RS Pedaalhuis Links Detectie - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten