Garmin Rally RS Pedalen Conversiekit - Zwart

€ 249,95 € 237,45

Bespaar 5% (-€ 12,50)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Garmin Rally RS Pedalen Conversiekit - Zwart

  • Vervangende schoenplaatjes
  • 55 mm Q-factor inbegrepen
  • Batterijcompartiment

Omschrijving

De Garmin Rally RS Pedalen Conversiekit Zwart is een geweldige toevoeging aan je fietsuitrusting. Deze kit bevat vervangende schoenplaatjes, een 55 mm Q-factor en een batterijcompartiment. Met deze kit kun je je fietspedalen upgraden naar een geavanceerdere versie die je helpt om je prestaties te verbeteren.

De vervangende schoenplaatjes zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een betere grip op je pedalen. Dit zorgt voor een betere krachtoverbrenging en een efficiëntere trapbeweging. De 55 mm Q-factor is een belangrijk onderdeel van deze kit, omdat het de afstand tussen de pedalen vergroot. Dit zorgt voor een betere stabiliteit en een betere krachtoverbrenging.

Het batterijcompartiment is een handige toevoeging aan deze kit. Hiermee kun je de batterijen van je pedalen gemakkelijk vervangen en hoef je niet de hele pedaal te vervangen. Dit bespaart je tijd en geld en zorgt ervoor dat je altijd klaar bent om te fietsen.

Over Garmin

Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier, Garmin maken zij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen,vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van hun klanten.

Hun bedrijfsmodel met 'verticale integratie' houdt alle ontwerp-, productie-, marketing-, en voorraadprocessen in eigen hand, waardoor ze een betere controle hebben over planning, kwaliteit en service. Hun gebruiksvriendelijke producten zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en uitstekende waarde, ze beschikken ook over innovatieve functies die het leven van hun klanten veraangenamen. Garmin telt meer dan 11400 medewerkers in 50 vestigingen over de hele wereld.

Reviews Garmin Rally RS Pedalen Conversiekit - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Garmin Rally RS Pedalen Conversiekit - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten