Garmin Rally RK Pedaalhuis Links Detectie - Zwart

€ 119,90 € 113,91

Bespaar 5% (-€ 5,99)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Garmin Rally RK Pedaalhuis Links Detectie - Zwart

  • Voor vervanging van het linkerpedaal
  • Eenvoudig te installeren zonder hulp van een fietsenmaker
  • Compatibel: Rally RK200, Rally RK100, Vector 3 en Vector 3S
  • Discipline: Weg, triatlon en tijdrit
  • Type schoenplaat: Look Keo
  • Framehoogte: 12.2 mm
  • Slank pedaalontwerp met volledig geïntegreerde batterijbehuizing en laag profiel voor een betere ergonomie

Omschrijving

De Garmin Rally RK Pedaalhuis Links Detectie Zwart is een uitstekend product voor fietsers die op zoek zijn naar een vervanging voor hun linkerpedaal. Dit product is eenvoudig te installeren zonder de hulp van een fietsenmaker, waardoor het een handige optie is voor iedereen die graag zelf aan zijn fiets sleutelt.

Dit pedaalhuis is compatibel met verschillende Garmin producten, waaronder de Rally RK200, Rally RK100, Vector 3 en Vector 3S. Het is geschikt voor verschillende disciplines, waaronder weg, triatlon en tijdrit. Het type schoenplaat dat bij dit product hoort is Look Keo.

Het slanke ontwerp van dit pedaalhuis zorgt voor een betere ergonomie tijdens het fietsen. Het heeft een volledig geïntegreerde batterijbehuizing en een laag profiel, waardoor het een stijlvolle en praktische toevoeging is aan elke fiets. De framehoogte van dit product is 12.2 mm.

Over Garmin

Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier, Garmin maken zij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen,vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van hun klanten.

Hun bedrijfsmodel met 'verticale integratie' houdt alle ontwerp-, productie-, marketing-, en voorraadprocessen in eigen hand, waardoor ze een betere controle hebben over planning, kwaliteit en service. Hun gebruiksvriendelijke producten zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en uitstekende waarde, ze beschikken ook over innovatieve functies die het leven van hun klanten veraangenamen. Garmin telt meer dan 11400 medewerkers in 50 vestigingen over de hele wereld.

Reviews Garmin Rally RK Pedaalhuis Links Detectie - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Garmin Rally RK Pedaalhuis Links Detectie - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten