Garmin Rally RK Pedalen Conversiekit - Zwart

€ 249,90 € 237,41

Bespaar 5% (-€ 12,49)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Garmin Rally RK Pedalen Conversiekit - Zwart

  • Vervangende schoenplaatjes
  • 55 mm Q-factor inbegrepen
  • Batterijcompartiment

Omschrijving

De Garmin Rally RK Pedalen Conversiekit Zwart is een geweldige toevoeging aan je fietsuitrusting. Deze kit bevat vervangende schoenplaatjes, een 55 mm Q-factor en een batterijcompartiment. Met deze kit kun je je huidige pedalen upgraden naar een krachtige en nauwkeurige vermogensmeter.

De vervangende schoenplaatjes zijn ontworpen om perfect te passen bij de Garmin Rally RK Pedalen. Ze zijn duurzaam en bieden een uitstekende grip, zodat je voeten stevig op de pedalen blijven zitten. De 55 mm Q-factor zorgt voor een optimale krachtoverbrenging en een comfortabele rijervaring.

Het batterijcompartiment is gemakkelijk toegankelijk en maakt het vervangen van de batterijen een fluitje van een cent. De Garmin Rally RK Pedalen Conversiekit Zwart is een geweldige keuze voor serieuze fietsers die hun prestaties willen verbeteren en hun training naar een hoger niveau willen tillen.

Over Garmin

Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier, Garmin maken zij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen,vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van hun klanten.

Hun bedrijfsmodel met 'verticale integratie' houdt alle ontwerp-, productie-, marketing-, en voorraadprocessen in eigen hand, waardoor ze een betere controle hebben over planning, kwaliteit en service. Hun gebruiksvriendelijke producten zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en uitstekende waarde, ze beschikken ook over innovatieve functies die het leven van hun klanten veraangenamen. Garmin telt meer dan 11400 medewerkers in 50 vestigingen over de hele wereld.

Reviews Garmin Rally RK Pedalen Conversiekit - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Garmin Rally RK Pedalen Conversiekit - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten