Garmin InReach Mini GPS tracker - Rood

€ 314,80 € 299,06

Bespaar 5% (-€ 15,74)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Garmin InReach Mini GPS tracker - Rood

  • Afmetingen: 5,17 x 9,90 x 2,61 cm
  • Schermgrootte: 23x23mm
  • Resolutie: 128x128 pixels
  • Gewicht: 100g
  • Oplaadbare batterij
  • Autonomie: 90 uur
  • GPS
  • Kompas

Omschrijving

Garmin InReach Mini GPS tracker in het rood is een handig apparaatje voor elke fietser. Met een afmeting van slechts 5,17 x 9,90 x 2,61 cm en een gewicht van 100g is het gemakkelijk mee te nemen op elke fietstocht. Het scherm heeft een grootte van 23x23mm en een resolutie van 128x128 pixels, waardoor het gemakkelijk af te lezen is.

De oplaadbare batterij heeft een autonomie van 90 uur, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het opladen tijdens lange fietstochten. De GPS-functie zorgt ervoor dat je altijd weet waar je bent en waar je naartoe gaat. Daarnaast heeft de Garmin InReach Mini GPS tracker ook een kompas, wat handig kan zijn bij het navigeren in onbekend terrein.

Met de Garmin InReach Mini GPS tracker ben je altijd bereikbaar, zelfs als er geen mobiel netwerk beschikbaar is. Je kunt berichten sturen en ontvangen en zelfs je locatie delen met vrienden en familie. Dit maakt het een onmisbaar apparaat voor elke fietser die graag op avontuur gaat.

Over Garmin

Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier, Garmin maken zij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen,vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van hun klanten.

Hun bedrijfsmodel met 'verticale integratie' houdt alle ontwerp-, productie-, marketing-, en voorraadprocessen in eigen hand, waardoor ze een betere controle hebben over planning, kwaliteit en service. Hun gebruiksvriendelijke producten zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en uitstekende waarde, ze beschikken ook over innovatieve functies die het leven van hun klanten veraangenamen. Garmin telt meer dan 11400 medewerkers in 50 vestigingen over de hele wereld.

Reviews Garmin InReach Mini GPS tracker - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Garmin InReach Mini GPS tracker - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten