Weinmann G42 Wielset met terugtraprem - Zwart ADZ

€ 179,00
2 Reviews
100% of 100
4-5 Werkdagen

Specificaties Weinmann G42 Wielset met terugtraprem - Zwart ADZ

 • Velg: 622x14 (700 x 20/23), 32 holes with 42mm deep.
 • Terugtraprem Gurpil naaf.
 • Gewicht: 3,05 kgs.
 • Tandwiel 18t.
 • Zonder machine remrand.
 • Inox Spaken.

Omschrijving

De Weinmann G42 Wielset met terugtraprem in de kleur zwart is een uitstekende combinatie van functionaliteit en design voor elke fietsliefhebber. Met velgen van 622x14 (700 x 20/23) en 32 gaten met een diepte van 42mm zijn deze wielen sterk en duurzaam, waardoor uw fiets moeiteloos de weg kan trotseren.

De terugtraprem Gurpil naaf biedt de fietsenmaker een gemakkelijke optie om remmen toe te voegen aan de fiets. Dit wielset wordt geleverd met een tandwiel van 18t. Het is belangrijk om erop te wijzen dat deze set zonder machine remrand komt. Let er bij de installatie op dat je de remrand bevestigt voordat je deze op de fiets zet .

Bovendien zijn deze wielen voorzien van Inox Spaken die bestand zijn tegen corrosie en oxidatie en een laag gewicht van ongeveer 3,05 kg hebben en de volledige fiets niet zwaarder maken dan nodig is. Kortom, deze wielset is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en onderscheidende wielset die de prestaties van zijn fiets verbetert.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Wielset met terugtraprem - Zwart ADZ

5/5

100%

2 review(s)

5 Stars

2

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. BurriTo.es

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  De verpakking leek erg correct

  De verpakking leek heel correct, ik heb andere sets wielen gekocht en ze kwamen nog nooit in zo'n goede doos

 2. Romain Zieten

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Wat ik nodig had, niets meer, niets minder

Andere producten van Wielsets

Klanten die Weinmann G42 Wielset met terugtraprem - Zwart ADZ kochten, kochten ook

Recent bekeken producten