Fyxation Snug Stuurdoppen - Roze

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Fyxation Snug Stuurdoppen - Roze

  • Set van geanodiseerd aluminium stuurdoppen voor je stuur.
  • Bevat 2 elastomeren voor de meeste staven - 15 mm en 18 mm inbegrepen
  • Diameter: 25 mm

Omschrijving

De Fyxation Snug Stuurdoppen in het roze zijn een geweldige manier om je fiets een persoonlijk tintje te geven. Deze stuurdoppen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en zijn ontworpen om perfect te passen op de meeste sturen. Het set bevat twee elastomeren, waardoor de doppen geschikt zijn voor staven met een diameter van 15 mm en 18 mm.

Deze stuurdoppen zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Ze beschermen je stuur tegen vuil en vocht, waardoor de levensduur van je fiets wordt verlengd. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor je ze kunt vervangen wanneer je maar wilt.

Met een diameter van 25 mm passen deze stuurdoppen op de meeste sturen en zijn ze een geweldige manier om je fiets te personaliseren. Of je nu een fan bent van roze of gewoon op zoek bent naar een manier om je fiets te onderscheiden van de rest, de Fyxation Snug Stuurdoppen zijn een geweldige keuze.

Over Fyxation

Passie is vanaf het begin de drijfveer geweest voor Fyxation; passie voor het verkennen van de stad op twee wielen, passie voor wegen zonder bestemming en passie voor fietsen.

Hun grote trots is hun skill in het vervaardigen van betaalbare maar kwalitatief hoogwaardige producten die zowel functioneel zijn als elegant. Fyxation gelooft dat elke fiets een kunstwerk kan zijn, maar tegelijkertijd ook een voertuig is en de fietser helpt de wereld door een andere bril te bekijken.

Fyxation is in 2009 opgericht door de twee broers, Nick en Ben Ginster. Nick woonde in die tijd al meer dan vier jaar in Taiwan als hoofdingenieur van een groot fietscomponentbedrijf gevestigd in de VS.

Reviews Fyxation Snug Stuurdoppen - Roze

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurdoppen

Klanten die Fyxation Snug Stuurdoppen - Roze kochten, kochten ook

Recent bekeken producten