Fyxation Mesa Pedalen - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Fyxation Mesa Pedalen - Zwart

  • High impact nylon body gemaakt voor uiterste robuustheid.
  • Soepel draaiende en dubbel gesloten lagers met cro-moly spil.
  • Oppervlakte met geïntegreerde pinnen voor een stevige grip.
  • Compatibel met de meeste voetbevestigingssystemen.
  • Spil: Cro-Moly.
  • Afmetingen: 105mm x 13.3mm.
  • Gewicht: 317gr.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De Fyxation Mesa Pedalen in het zwart zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar duurzame en betrouwbare pedalen. Het high impact nylon body is ontworpen om extreme robuustheid te bieden, waardoor deze pedalen bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden.

De soepel draaiende en dubbel gesloten lagers met cro-moly spil zorgen voor een soepele en efficiënte pedaalbeweging. De oppervlakte van de pedalen is voorzien van geïntegreerde pinnen voor een stevige grip, waardoor je voeten niet wegglijden tijdens het fietsen.

De Fyxation Mesa Pedalen zijn compatibel met de meeste voetbevestigingssystemen en hebben een spil van Cro-Moly. Met afmetingen van 105mm x 13.3mm en een gewicht van 317gr zijn deze pedalen perfect voor zowel stadsfietsen als mountainbikes. Kies voor de Fyxation Mesa Pedalen in het zwart voor een betrouwbare en duurzame pedaaloplossing.

Over Fyxation

Passie is vanaf het begin de drijfveer geweest voor Fyxation; passie voor het verkennen van de stad op twee wielen, passie voor wegen zonder bestemming en passie voor fietsen.

Hun grote trots is hun skill in het vervaardigen van betaalbare maar kwalitatief hoogwaardige producten die zowel functioneel zijn als elegant. Fyxation gelooft dat elke fiets een kunstwerk kan zijn, maar tegelijkertijd ook een voertuig is en de fietser helpt de wereld door een andere bril te bekijken.

Fyxation is in 2009 opgericht door de twee broers, Nick en Ben Ginster. Nick woonde in die tijd al meer dan vier jaar in Taiwan als hoofdingenieur van een groot fietscomponentbedrijf gevestigd in de VS.

Reviews Fyxation Mesa Pedalen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Fyxation Mesa Pedalen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten