Fyxation Gates Slim Pedalen - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Fyxation Gates Slim Pedalen - Zwart

  • Body: Impact Grade Nylon.
  • Spil: Cr-Mo 9/16".
  • Lagers: Herbouwbare Kogellagers.
  • Kleur: Zwart.
  • Hoogte: 14mm.
  • Breedte: 100mm.
  • Gewicht: 345g.
  • Compatibel met pedaalstraps.

Omschrijving

De Fyxation Gates Slim Pedalen zijn een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een duurzame en betrouwbare pedaal. De body van de pedaal is gemaakt van impact grade nylon, wat zorgt voor een stevige en lichtgewicht constructie. De spil is gemaakt van Cr-Mo 9/16", wat zorgt voor een sterke en duurzame verbinding met de fiets.

De pedalen zijn voorzien van herbouwbare kogellagers, wat betekent dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en een lange levensduur hebben. De zwarte kleur geeft de pedalen een strakke en moderne uitstraling, die goed past bij de meeste fietsen.

Met een hoogte van 14mm en een breedte van 100mm bieden de Fyxation Gates Slim Pedalen een comfortabele en stabiele ondersteuning voor de voeten tijdens het fietsen. Ze zijn ook compatibel met pedaalstraps, wat zorgt voor extra veiligheid en controle tijdens het fietsen. Met een gewicht van 345g zijn deze pedalen ook licht genoeg om de prestaties van de fiets niet te beïnvloeden.

Over Fyxation

Passie is vanaf het begin de drijfveer geweest voor Fyxation; passie voor het verkennen van de stad op twee wielen, passie voor wegen zonder bestemming en passie voor fietsen.

Hun grote trots is hun skill in het vervaardigen van betaalbare maar kwalitatief hoogwaardige producten die zowel functioneel zijn als elegant. Fyxation gelooft dat elke fiets een kunstwerk kan zijn, maar tegelijkertijd ook een voertuig is en de fietser helpt de wereld door een andere bril te bekijken.

Fyxation is in 2009 opgericht door de twee broers, Nick en Ben Ginster. Nick woonde in die tijd al meer dan vier jaar in Taiwan als hoofdingenieur van een groot fietscomponentbedrijf gevestigd in de VS.

Reviews Fyxation Gates Slim Pedalen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Platformpedalen

Klanten die Fyxation Gates Slim Pedalen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten