Fyxation Gates Pedalen - Rood

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Fyxation Gates Pedalen - Rood

  • High impact nylon body gebouwd om een stootje te weerstaan.
  • Wijd platform voor comfort en control.
  • 9/16" chromoly spindle.
  • Re-buildable loose ball bearings voor makkelijk onderhoud.
  • Molded surface pegs voor super grip tijdens rijden.
  • Compatibel met meeste pedaalstraps en voet retention systemen.
  • Kleur: Rood.

Omschrijving

De Fyxation Gates Pedalen zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een duurzaam en comfortabel pedaal. Het high impact nylon body is gebouwd om een stootje te weerstaan en zorgt voor een lange levensduur van het product. Het wijd platform biedt veel comfort en control tijdens het fietsen, waardoor je langer kunt blijven rijden zonder last te krijgen van vermoeide voeten.

De 9/16" chromoly spindle zorgt voor een stevige verbinding tussen de pedalen en de fiets, terwijl de re-buildable loose ball bearings het onderhoud van de pedalen makkelijk maken. De molded surface pegs bieden super grip tijdens het rijden, waardoor je altijd de controle over je fiets behoudt. Bovendien zijn de Fyxation Gates Pedalen compatibel met de meeste pedaalstraps en voet retention systemen, waardoor je nog meer controle hebt over je fiets.

De Fyxation Gates Pedalen zijn verkrijgbaar in de kleur rood en zijn een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een duurzaam en comfortabel pedaal. Of je nu een beginner bent of een ervaren fietser, deze pedalen zullen je helpen om het meeste uit je fietservaring te halen.

Over Fyxation

Passie is vanaf het begin de drijfveer geweest voor Fyxation; passie voor het verkennen van de stad op twee wielen, passie voor wegen zonder bestemming en passie voor fietsen.

Hun grote trots is hun skill in het vervaardigen van betaalbare maar kwalitatief hoogwaardige producten die zowel functioneel zijn als elegant. Fyxation gelooft dat elke fiets een kunstwerk kan zijn, maar tegelijkertijd ook een voertuig is en de fietser helpt de wereld door een andere bril te bekijken.

Fyxation is in 2009 opgericht door de twee broers, Nick en Ben Ginster. Nick woonde in die tijd al meer dan vier jaar in Taiwan als hoofdingenieur van een groot fietscomponentbedrijf gevestigd in de VS.

Reviews Fyxation Gates Pedalen - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Platformpedalen

Klanten die Fyxation Gates Pedalen - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten