Fyxation Gates Pedalen - Oranje

€ 26,95
1 Review
80% of 100
48-72hrs

Specificaties Fyxation Gates Pedalen - Oranje

 • Hoog impact nylon body gebouwd om tegen een stootje te kunnen.
 • Wijd platform voor comfort en control.
 • 9/16" chromoly spindle.
 • Re-buildable loose ball bearings voor makkelijk onderhoud.
 • Molded surface pegs voor super grip tijdens rit.
 • Compatibel met de meeste pedaal straps en voet retention systemen.
 • Kleur: Oranje.

Omschrijving

De Fyxation Gates Pedalen in oranje zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een duurzaam en comfortabel pedaal. Het hoog impact nylon body is gebouwd om tegen een stootje te kunnen en biedt een wijd platform voor comfort en control. Dit maakt het pedaal ideaal voor lange ritten en intensief gebruik.

De 9/16" chromoly spindle zorgt voor een stevige verbinding tussen de pedalen en de crankarmen, terwijl de re-buildable loose ball bearings zorgen voor makkelijk onderhoud. Dit betekent dat je de pedalen gemakkelijk kunt demonteren en schoonmaken, waardoor ze langer meegaan.

De molded surface pegs bieden super grip tijdens het fietsen, waardoor je voeten stevig op de pedalen blijven zitten. Dit is vooral handig bij het maken van scherpe bochten of het beklimmen van steile heuvels. De Fyxation Gates Pedalen zijn ook compatibel met de meeste pedaal straps en voet retention systemen, waardoor je nog meer controle hebt over je fiets.

De Fyxation Gates Pedalen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De oranje kleur geeft je fiets een opvallende uitstraling en maakt het gemakkelijk om je fiets terug te vinden in een drukke fietsenstalling. Kortom, de Fyxation Gates Pedalen zijn een uitstekende keuze voor elke fietser die op zoek is naar kwaliteit en comfort.

Over Fyxation

Passie is vanaf het begin de drijfveer geweest voor Fyxation; passie voor het verkennen van de stad op twee wielen, passie voor wegen zonder bestemming en passie voor fietsen.

Hun grote trots is hun skill in het vervaardigen van betaalbare maar kwalitatief hoogwaardige producten die zowel functioneel zijn als elegant. Fyxation gelooft dat elke fiets een kunstwerk kan zijn, maar tegelijkertijd ook een voertuig is en de fietser helpt de wereld door een andere bril te bekijken.

Fyxation is in 2009 opgericht door de twee broers, Nick en Ben Ginster. Nick woonde in die tijd al meer dan vier jaar in Taiwan als hoofdingenieur van een groot fietscomponentbedrijf gevestigd in de VS.

Reviews Fyxation Gates Pedalen - Oranje

4/5

80%

1 review(s)

5 Stars

0

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. fred.rgy

  80%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Jammer dat er geen reflectoren zijn

Klanten die Fyxation Gates Pedalen - Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten