Fixie Fiets Fuji Track Elite Frameset 2017

€ 1.699,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Fixie Fiets Fuji Track Elite Frameset 2017

Fuji Track Elite Frameset 2017:

  • Frame: C10 ultra high-modulus aero carbon tubing.
  • Voorvork: FC-770 FC-330 Fuji Track carbon aero monocoque met 1 1/8" - 1 1/2" legering stuurbuis.
  • Head Sets: FSA, geïntegreerde, 11/8" boven - 1 1/2" lager, met carbon bovenklep.
  • Zadelpen: Oval Concepts, aero carbon.
  • Gewicht: 2180g (1550g / 450g / 180g).

Omschrijving

De Fuji Track Elite 2016 editie vertegenwoordigt de top van de track bikes in het aanbod van Santafixie en misschien ook wel in de wereld van het baan fietsen.

De Fuiji Track frameset is ontworpen in de windtunnels van de A2. Het is een van de meest onbuigzame track bikes die ooit zijn gemaakt en tevens de eerste die de spits toelopende head tube gebruikte. De ontwikkelaars zijn zich er van bewust dat elke seconde, elke pedaalslag en elke stuurbeweging heel belangerijk zijn voor het rijden in een track om zo geen fiets-energie te verspillen.

Het is gemaakt van het zelfde c10 carbon dat wordt gebruikt in de Tour de France, zijn gestroomlijnde profiel is perfect voor het ontwijken van de wind. Fuji realiseerde dat veel frames niet goed werkte bij zijwind en dit het lastig maakt om controle te krijgen over het stuur. Maar Fuji vond een oplossing voor al deze problemen door nieuw ontworpen buizen gemaakt van c10 carbon fiber, deze buizen zijn gestroomlijnd en geven excellente controle over het stuur.

Kort gezegt de Fuji Elite Track is een hoge kwaliteits fiets, ontworpen voor de veel eisende fietser die traint en wedstrijden rijd in de wielerbaan.

Over Fuji Bikes

Oorspronkelijk opgericht als een Japans fiets productiebedrijf (Nichibei Trading) in 1899. Fuji is een van de oudste fietsmerken in de wereld. Fuji´s haar filosofie is het gebruiken van geavanceerde technologie samen met de input van top sporters en dit te verwerken in haar high-performance producten, dit heeft bijgedragen aan het voort bestaan van het merk. Fuji heeft zich uitgebreid naar de Verenigde Staten in 1970 en bestormde de internationale racerij in de jaren 80.

Vandaag de dag heeft Fuji haar krachten gebundeled met moederbedrijf Advanced Sports International (ASI) dit om een wereldwijd fietsmerk te worden. Voortbouwend op een erfenis van primeurs die terug gaan in de tijd van Japans eerste olympische deelname in 1920 en het sponsorschap van de Verenigde Staten haar eerste vrouwelijke road race team (Fuji-Suntour) in de jaren 70, en tal van wereldkampioenschappen en nationale titels in de afgelopen eeuw. Fuji haar hoogepunt was in 2011 toen Juan Jose Cobo het merk haar eerste grand tour overwinning bezorgde tijdens de Vuelta a España.

Andere producten van Frames

Klanten die Fixie Fiets Fuji Track Elite Frameset 2017 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten