FSA Compressor Expander Plug Pro Carbon 1-1/8"

€ 43,00 € 29,49

Bespaar 31% (-€ 13,51)

3-4 Werkdagen

Specificaties FSA Compressor Expander Plug Pro Carbon 1-1/8"

  • Maat: Ahead 1"1/8.
  • Press fit style.
  • Deze top assembly voor carbon stuurbuizen vervangt de traditionele top cap en star nut assembly.
  • Voor carbon voorvorken.
  • Inclusief cap, bolt en expander.

Omschrijving

De FSA Compressor Expander Plug Pro Carbon 1-1/8" is een top assembly die speciaal ontworpen is voor carbon stuurbuizen. Deze top assembly vervangt de traditionele top cap en star nut assembly en zorgt voor een betere en veiligere bevestiging van de stuurpen op de voorvork.

De FSA Compressor Expander Plug Pro Carbon 1-1/8" is geschikt voor carbon voorvorken en heeft een press fit style. De set wordt geleverd inclusief cap, bolt en expander, zodat je alles hebt wat je nodig hebt om de top assembly te installeren.

Met de FSA Compressor Expander Plug Pro Carbon 1-1/8" ben je verzekerd van een stevige en veilige bevestiging van je stuurpen op de voorvork. Deze top assembly is een must-have voor elke serieuze fietser die op zoek is naar de beste prestaties en veiligheid tijdens het fietsen.

Over FSA

Bij Full Speed Ahead (FSA) hebben we een passie voor fietsen. Wij produceren fietsonderdelen van wereldklasse voor weg- en mountainbiken en ondersteunen veel van 's werelds toonaangevende weg- en mountainbiketeams.

Onze geschiedenis in de sport en ons erfgoed van innovatie, ontwerp en productie zijn belangrijk voor ons. We zijn er trots op dat we voortdurend investeren in ons productassortiment, zodat we de best mogelijke onderdelen voor zowel professionele als amateurwielrenners kunnen leveren.

Niet alleen sponsoren we teams en atleten van wereldklasse, we werken ook nauw met hen samen en putten uit hun ervaring en feedback om ons te helpen de volgende reeks producten te ontwikkelen.

Reviews FSA Compressor Expander Plug Pro Carbon 1-1/8"

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ahead pluggen & Balhoofdstellen

Klanten die FSA Compressor Expander Plug Pro Carbon 1-1/8" kochten, kochten ook

Recent bekeken producten