FSA Compressor Expander Plug Carbon 1-1/8"

€ 15,00 € 11,99

Bespaar 20% (-€ 3,01)

48-72hrs

Specificaties FSA Compressor Expander Plug Carbon 1-1/8"

  • Maat: Ahead 1"1/8.
  • Press fit style.
  • Deze top assembly voor carbon stuurbuizen vervangt de traditionele top cap en star nut assembly.
  • Voor carbon voorvorken.
  • Inclusief cap, bolt en expander.

Omschrijving

De FSA Compressor Expander Plug Carbon 1-1/8" is een top assembly die speciaal ontworpen is voor carbon stuurbuizen. Deze vervangt de traditionele top cap en star nut assembly en zorgt voor een beter en veiliger bevestiging van de stuurpen op de voorvork.

Deze top assembly is geschikt voor voorvorken met een Ahead 1"1/8 maat en heeft een press fit style. Het is een essentieel onderdeel voor elke fietser die op zoek is naar een betere en veiligere bevestiging van de stuurpen op de voorvork.

De FSA Compressor Expander Plug Carbon 1-1/8" wordt geleverd inclusief cap, bolt en expander. Het is een hoogwaardig product dat gemaakt is van duurzaam materiaal en dat jarenlang meegaat. Als je op zoek bent naar een betere en veiligere bevestiging van je stuurpen op de voorvork, dan is de FSA Compressor Expander Plug Carbon 1-1/8" een uitstekende keuze.

Over FSA

Bij Full Speed Ahead (FSA) hebben we een passie voor fietsen. Wij produceren fietsonderdelen van wereldklasse voor weg- en mountainbiken en ondersteunen veel van 's werelds toonaangevende weg- en mountainbiketeams.

Onze geschiedenis in de sport en ons erfgoed van innovatie, ontwerp en productie zijn belangrijk voor ons. We zijn er trots op dat we voortdurend investeren in ons productassortiment, zodat we de best mogelijke onderdelen voor zowel professionele als amateurwielrenners kunnen leveren.

Niet alleen sponsoren we teams en atleten van wereldklasse, we werken ook nauw met hen samen en putten uit hun ervaring en feedback om ons te helpen de volgende reeks producten te ontwikkelen.

Reviews FSA Compressor Expander Plug Carbon 1-1/8"

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ahead pluggen & Balhoofdstellen

Klanten die FSA Compressor Expander Plug Carbon 1-1/8" kochten, kochten ook

Recent bekeken producten