Vrij Tandwiel 16t – Goud

48-72hrs

Specificaties Vrij Tandwiel 16t – Goud

  • Cold-forged with 8 removal splines.
  • For 4 pin extractor.
  • 16 tanden.
  • Kleur: Goud.

Omschrijving

De Vrij Tandwiel 16t Goud is een hoogwaardig fietsonderdeel dat perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame optie. Dit tandwiel is koud gesmeed en heeft 8 verwijderbare splines, waardoor het gemakkelijk te installeren en te verwijderen is. Het is ontworpen om te werken met een 4-pins extractor, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende soorten fietsen.

Met 16 tanden biedt dit tandwiel een soepele en efficiënte overbrenging, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen en snelheid kunt opbouwen. De gouden kleur geeft het tandwiel een stijlvolle uitstraling en maakt het een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een opvallend en uniek onderdeel voor hun fiets.

Of je nu een professionele fietser bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbaar tandwiel voor je dagelijkse ritten, de Vrij Tandwiel 16t Goud is een uitstekende keuze. Met zijn duurzame constructie en soepele prestaties, zal dit tandwiel je helpen om het meeste uit je fiets te halen en te genieten van een comfortabele en efficiënte rit.

Reviews Vrij Tandwiel 16t – Goud

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Tandwielen

Klanten die Vrij Tandwiel 16t – Goud kochten, kochten ook

Recent bekeken producten