Santafixie Raval Frameset - Matte Grey

€ 349,00

48-72hrs

Kenmerken Santafixie Raval Frameset - Matte Grey

Ontworpen en samengesteld in Barcelona Ontworpen en samengesteld in Barcelona
Aluminium frame en voorvork Aluminium frame en voorvork
Hoge kwaliteit onderdelen Hoge kwaliteit onderdelen
Snel Snel

Specificaties Santafixie Raval Frameset - Matte Grey

  • Double-butted 6061 Aluminum frame en voorvork.
  • Inclusief geïntegreerde balhoofd.
  • Inclusief zadelpenklem.
  • Compatibel met 27,2 mm zadelpen.
  • Terminals in roestvrij staal.
  • Aanbevolen maximale bandbreedte 700x28C.
  • Gewicht: 2,5 Kg (maat 52). Bekijk de fietsmodellen van ons merk

Omschrijving

We hebben nieuwe kleuren toegevoegd aan het Santafixie Raval's palet. We hebben het Raval-frame vernieuwd, zodat dit de beste stadsfiets blijft.

Nu ons eigen merk van fietsen en frames is een combinatie van onze ervaring, uw feedback en onze wil om steden te blijven verkennen. Hier heb je ons eerste model – Raval. Het is de wijk waarin alles is begonnen, waar we lang hebben gebrainstormd en omdat het een bepalend onderdeel is van de cultuur, de schatten en de vorm van onze favoriete stad – Barcelona.

Het Santafixie RAVAL-model is erg licht en weegt slechts 2,5 kg. Het frame en de vork zijn gemaakt van 6061 aluminium, een stevige en duurzaam materiaal. Ze worden geleverd met alles inbegrepen om je eigen fixie te monteren: voorvork, stuur en zadel sluiten. Nu moet je alleen nog de kleur kiezen die je het mooste vindt!

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Andere producten van Frames

Klanten die Santafixie Raval Frameset - Matte Grey kochten, kochten ook

Recent bekeken producten