Vragen?

Bel ons op 085-20 84 202 M-V van 10h tot 19h

De grootste online winkel voor fixie fietsen in Europa

U hebt niets in uw winkelwagen.

Promo

  Tacx T1000 Antares Trainingrollen

  Sku: Rodillo Tacx T1000 Antares

  Beschikbaarheid: In voorraad

  Normale prijs: € 201,90

  Speciale prijs: € 164,90

  preview next
  OF

  Artikel details

  Tacx T1000 Antares Trainingrollen.
  Fabricant: Tacx.
  Kleur: Grijs en blauw.
  PDF Instructies

  Soporte Smartphone Finn

  Meer afbeeldingen

  • Rodillo Tacx T1000 Antares
  • Rodillo Tacx T1000 Antares

  Details

  Tacx T1000 Antares Trainingrollen:
  · Vouwbaar en transporteerbaar.
  · Trainingssysteem met 3 cilinders.
  · Dimensies opgevouwen: 80cm.
  · Gewicht: 8 kg.
  · Materiaal: kunststof en metaal.
  · Scheepvaart: 2-3 werkdagen.

  Beschrijving

  Tacx T1000 Antares vouw-en draagbare trainingssysteem. Het conische ontwerp van de rollers maakt het vrijwel onmogelijk om eruit te rijden. De Antares is net als de Galaxia inschuifbaar, en is in ingeschoven stand slechts 80 cm en dus makkelijk te vervoeren.

  Rijden op 'de Tacx' is een vrij eenvoudige manier om baanritme op te doen en de spieren soepel te maken. Het maakt je bewegingen honderd procent natuurlijk. Je blijft trappen vanuit je heupen, zoals je dat ook op de weg of de baan doet. Een hoge trapfrequentie, die nodig is voor het juiste gevoel in de benen, is ook mogelijk. De Tacx Antares was de officiële warming-up trainer bij de Olympische Spelen van 2012.


  Over Tacx

  De firma Tacx begon in 1957 als een eenvoudige fietsenhandel en is sindsdien uitgegroeid tot een innovatieve onderneming met een grote passie voor de wielersport. Oprichter Koos Tacx heeft, samen met zijn familie en medewerkers, bereikt dat de naam Tacx een wereldwijd A-merk is geworden, dat garant staat voor kwaliteit. De Tacx trainers worden gebruikt door ’s werelds beste Pro Teams en zijn inmiddels een trainingsmaatje van vele profs, amateurs en sportieve toerfietsers.

  Tacx staat midden in de wielerwereld en weet waar en wanneer er behoeftes ontstaan en welke oplossingen worden gevraagd. De passie voor de sport is bij Tacx de sleutel tot succesvol ondernemen. De drive om voortdurend te willen vernieuwen is typerend voor het bedrijf. Wie je ook spreekt bij Tacx, iedereen heeft hart voor de wielersport én voor de producten van Tacx.


  Tacx T1000 Antares Video

  Deze website gebruikt cookies om onze service te verbeteren. Als je verder klikt, gaan we er vanuit dat je accoord gaat met ons cookiebeleid. Lees meer.
  x