Fixed Tandwiel 19t + Lockring - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Fixed Tandwiel 19t + Lockring - Zwart

  • Ultra -hard en verchroomde ontwerp.
  • Antirust coating.
  • 19 tanden.
  • 1.37" x 24 tpi.
  • Lockring inclusief.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De Fixed Tandwiel 19t + Lockring Zwart is een hoogwaardig fietsonderdeel dat perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Dit tandwiel is gemaakt van ultra-hard en verchroomd materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur en uitstekende prestaties.

Bovendien is dit tandwiel voorzien van een antirust coating, waardoor het bestand is tegen corrosie en roest. Dit zorgt ervoor dat het tandwiel er niet alleen goed uitziet, maar ook lang meegaat en goed blijft functioneren.

Het Fixed Tandwiel 19t + Lockring Zwart heeft 19 tanden en is geschikt voor een 1.37" x 24 tpi schroefdraad. De lockring is inbegrepen, zodat je het tandwiel gemakkelijk en veilig kunt monteren op je fiets. De zwarte kleur geeft het tandwiel een stoere en moderne uitstraling.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardig en betrouwbaar tandwiel voor je fiets, dan is de Fixed Tandwiel 19t + Lockring Zwart een uitstekende keuze. Met zijn duurzame ontwerp en uitstekende prestaties zal dit tandwiel je niet teleurstellen.

Reviews Fixed Tandwiel 19t + Lockring - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Tandwielen

Klanten die Fixed Tandwiel 19t + Lockring - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten