Fixed Tandwiel 17t - Zwart + Lockring

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Fixed Tandwiel 17t - Zwart + Lockring

  • Ultra -hard en verchroomde ontwerp.
  • Antirust coating.
  • 17 tanden.
  • 1.24" x 24 tpi.
  • Lockring inclusief.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De Fixed Tandwiel 17t Zwart + Lockring is een hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Het tandwiel is gemaakt van ultra-hard en verchroomd materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur en een uitstekende prestatie. Bovendien is het tandwiel voorzien van een antirust coating, waardoor het bestand is tegen corrosie en roest.

Met 17 tanden biedt dit tandwiel een uitstekende balans tussen snelheid en kracht, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten fietsen en rijstijlen. Het tandwiel heeft een standaard maat van 1.24" x 24 tpi, wat betekent dat het compatibel is met de meeste fietsen op de markt.

De Fixed Tandwiel 17t Zwart + Lockring wordt geleverd met een lockring, wat zorgt voor een veilige en stevige bevestiging op de achternaaf van de fiets. De lockring is eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor het tandwiel gemakkelijk te onderhouden is.

De Fixed Tandwiel 17t Zwart + Lockring is verkrijgbaar in de kleur zwart, wat zorgt voor een stijlvolle en moderne uitstraling. Dit product is een must-have voor elke fietser die op zoek is naar een hoogwaardig en betrouwbaar tandwiel voor zijn of haar fiets.

Reviews Fixed Tandwiel 17t - Zwart + Lockring

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Fixed Tandwiel 17t - Zwart + Lockring kochten, kochten ook

Recent bekeken producten