Fixed Tandwiel 14t met lockring – Zilver

€ 4,99
1 Review
100% of 100
48-72hrs

Specificaties Fixed Tandwiel 14t met lockring – Zilver

 • Ultra -hard en verchroomde ontwerp.
 • Antirust coating.
 • 14 tanden.
 • 1.37" x 24 tpi.
 • Lockring inclusief.
 • Kleur: Chromium.

Omschrijving

De Fixed Tandwiel 14t met lockring Zilver is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een duurzaam en betrouwbaar tandwiel. Het ultra-harde en verchroomde ontwerp zorgt voor een lange levensduur en de antirust coating beschermt het tandwiel tegen corrosie en roest. Met 14 tanden en een 1.37" x 24 tpi formaat is dit tandwiel geschikt voor de meeste fietsen.

De lockring is inbegrepen bij dit tandwiel, wat betekent dat het gemakkelijk te installeren is en veilig op zijn plaats blijft. De kleur van het tandwiel is chromium, wat een stijlvolle en moderne uitstraling geeft aan je fiets. Dit tandwiel is perfect voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame upgrade voor hun fiets.

Of je nu een ervaren fietser bent of net begint met fietsen, de Fixed Tandwiel 14t met lockring Zilver is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig tandwiel. Met zijn duurzame ontwerp en antirust coating, zal dit tandwiel je fietsritjes nog beter maken en je helpen om het meeste uit je fiets te halen.

Reviews Fixed Tandwiel 14t met lockring – Zilver

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. appolonick

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Perfect.

  Perfect. Precies wat ik verwachtte.

Andere producten van Tandwielen

Klanten die Fixed Tandwiel 14t met lockring – Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten