• Gratis verzending vanaf € 99
 • Snelle verzendingen
 • Makkelijke retour 30 dagen
 • Twijfels? 085-20 84 202
UITVERKOOP

Tot 50% korting

Bekijk alle aanbiedingen

Sokken

Fietssokken zijn het essentiële kledingstuk om onze voeten in goede conditie te houden voor het fietsen.

Als we op de fiets gaan fietsen, is het heel belangrijk om te voldoen aan de basis- en minimale veiligheidsnormen en bescherming voor onszelf, zodat we tijdens het fietsen goed beschermd zijn en met de juiste kleding voor maximaal plezier en minimaal ongemak, zoals bijvoorbeeld schuren of blaren.

Bij Santafixie hebben we een groot assortiment fietssokken van verschillende merken, maten en kwaliteiten. De meeste fabrikanten bieden sokken aan met gestikte naden en versterkte teenpunten, die de duurzaamheid van de sok verhogen en je in staat stellen deze langer te dragen.

De laatste tijd hebben bijna alle merken en fabrikanten een vezel van de laatste generatie, Coolmax genaamd, in de voet verwerkt, die een betere ventilatie en transpiratie van de voet mogelijk maakt, terwijl de voet droog en op een stabiele temperatuur blijft.

Daarnaast bieden wij je een grote variëteit aan sokken in unieke designs, aantrekkelijke en zeer originele kleuren die je naast de fiets kunt gebruiken in je dagelijkse bezigheden, en om ze onder de broek te laten zien. En natuurlijk een hele leuke cadeau-optie, je zult altijd slagen met originele sokken!

Sokken | 114 producten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sokken | 114 producten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
We gebruiken onze eigen en externe cookies om het gebruik te analyseren en onze services te verbeteren. Als u doorgaat met browsen, gaan wij ervan uit dat u ons cookiebeleid accepteert
x