Fietslicht Knog Blinder 1 Fietslicht - Zilver

€ 30,00 € 30,00

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Fietslicht Knog Blinder 1 Fietslicht - Zilver

 • Gewicht: 15g.
 • UV-Resistent siliconen rubber, polycarbonate housing, geanodiseerd aluminium, roestvrij staal. Oplaadbaar.
 • Voorlicht: 20 lumens (LED Rating).
 • LEDs: Efficiënte LEDs ontworpen voor een maximale verlichting tot 90% van de brandduur van de batterij in elke modus. Helderheid neemt dus niet af tijdens de rit.
 • Lens: Gebruik van een optisch ontwerp om een evenwichtige verhouding tussen de bundelbreedte en afstand van het licht te bieden, zodat de weg voor je veilig verlicht wordt.
 • Zichtbaarheid: Licht is zichtbaar tot over 500 meter.
 • Lichtstanden: 5 lichtstanden: Continu, Snel knipperend, Organisch knipperend 1, Organisch knipperend 2, Eco-knipperend.
 • Brandduur: Brandduur tot over twee uur in continu modus en tot 11 uur in de eco-knipperende stand.
 • Batterij: Oplaadbare Lithium polymer batterij via geïntegreerde USB plug.
 • Geïntegreerde USB Plug: Ontworpen om te worden blootgesteld aan de elementen, de plug is waterdicht en wordt niet beschadigd door blootstelling.
 • Knop: Meer druk op de knop aan (0.75sec) voorkomt het per ongeluk activeren van je lamp. Korte druk op de knop zorgt voor continu schakelen tussen de standen. Evenzo wordt het licht uitgeschakeld met een lange druk op de knop uit (0,5 sec).
 • Opslag Modus: De opslagmodus zorgt voor een langere levensduur van je Blinder lamp. Herhaal deze procedure om de 3 maanden als de lamp niet wordt gebruikt. 1. Laad het licht volledig op (lampje brandt groen als geheel is opgeladen). 2. Verwijder licht van het USB-apparaat / port. 3. Schakel licht in op iedere stand. 4. Houd de knop langer dan 5 seconden vast, waarna de indicator LED vanzelf rood wordt. 5. Het licht zelf blijft aan todat de Blinder zichzelf uitschakelt en in de opslagmodus blijft.
 • Vastmaken: Geen gereedschap nodig, bevestiging mogelijk aan sturen/ achterframes met een diameter van 22-32mm.
 • 100% Waterproof: De Blinder 1 is IP66 getest en 100% waterproof tegen alle elementen.
 • Testen: De Blinder 1 heeft de volgende tests ondergaan: Valproeven, corrosie testen, UV-testen, elektrische schokken en statische, trillingen en stoten testen, temperatuur en vochtigheids test, fietsen testen en hij bevat een CE-certificering.

Omschrijving

Het Knog Blinder 1 Fietslicht is een robuust en innovatief fietslicht dat de veiligheid van fietsers verhoogt tijdens hun ritten. Dit licht weegt slechts 15 g en is uitgerust met efficiënte LED's, die ontworpen zijn voor een maximale verlichting en tot 90% van de brandduur van de batterij in elke modus behouden. Het licht biedt vijf verschillende lichtstanden, waaronder continu, snel knipperend, organisch knipperend 1, organisch knipperend 2 en eco-knipperend.

De Blinder 1 heeft een geanodiseerd aluminium, roestvrijstalen en UV-bestendige siliconenrubberen behuizing en beschikt over een oplaadbare lithium-polymeerbatterij die via de geïntegreerde USB-plug kan worden opgeladen. Het licht is tot over 500 meter zichtbaar en biedt een brandduur van maximaal twee uur in continu modus en tot 11 uur in de eco-knipperende stand. De opslagmodus zorgt ervoor dat de levensduur van de Blinder-lamp wordt verlengd.

Het fietslicht is eenvoudig te bevestigen aan sturen of achterframes met een diameter van 22-32mm zonder gereedschap. Het licht heeft de IP66 test doorstaan en is 100% waterdicht tegen alle elementen. De Blinder 1 is uitgebreid getest en heeft CE-certificering.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Fietslicht Knog Blinder 1 Fietslicht - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorlichten

Klanten die Fietslicht Knog Blinder 1 Fietslicht - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten