Fietslamp WAG Fietslicht - Zwart

€ 5,99
1 Review
100% of 100

48-72hrs

Specificaties Fietslamp WAG Fietslicht - Zwart

 • Voor en achter Super Bright LED.
 • Makkelijk te installeren zonder sleutels.
 • dual function: Fixed 50 uren. Flashing 150 uren.
 • 2 cellbaterijen CR2032 inclusief.
 • Anodized aluminum body.
 • Water-resistant.

Omschrijving

De Fietslamp WAG Fietslicht Zwart is een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame fietslamp. Deze lamp is uitgerust met superheldere LED's aan de voor- en achterkant, waardoor je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Bovendien is de lamp gemakkelijk te installeren zonder dat je sleutels nodig hebt.

Een van de beste eigenschappen van deze fietslamp is de dual function-modus. Hiermee kun je kiezen tussen een vaste lichtstand die tot 50 uur meegaat en een knipperende stand die tot 150 uur meegaat. Dit betekent dat je de lamp niet zo vaak hoeft op te laden en dat je altijd goed zichtbaar bent op de weg.

De Fietslamp WAG Fietslicht Zwart heeft ook een robuuste en duurzame constructie. De behuizing is gemaakt van geanodiseerd aluminium, wat betekent dat het bestand is tegen slijtage en corrosie. Bovendien is de lamp waterbestendig, zodat je hem kunt gebruiken in alle weersomstandigheden.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame fietslamp, dan is de Fietslamp WAG Fietslicht Zwart een uitstekende keuze. Met zijn superheldere LED's, dual function-modus en robuuste constructie, is deze lamp perfect voor elke fietser die veiligheid en zichtbaarheid op de weg belangrijk vindt.

Reviews Fietslamp WAG Fietslicht - Zwart

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. rhous27

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Ideale verlichting om door de stad te gaan.

Andere producten van Voorlichten

Klanten die Fietslamp WAG Fietslicht - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten