Gratis verzenden
vanaf 99 €

U hebt niets in uw winkelwagen.

Santafixie Telephone

  Chrome Union fietsshorts - Grafiet

  Sku: Shorts ciclista Chrome Union Grafito

  Beschikbaarheid: In voorraad

  € 110,00
  preview next

  Artikel details

  Chrome Union fietsshorts.
  Fabrikant: Chrome.
  Kleur: Grafiet.

  Chrome Union fietsshorts - Grafiet

  Meer afbeeldingen

  • pantalones gris Union
  • pantalones Chrome gris
  • shorts Union
  • shorts Chrome
  • Chrome Union
  • pantalones Chrome
  • pantalones Union
  • Chrome Union grafito
  • shorts Chrome Union
  • pantalones Chrome Union

  Details

  Chrome Union fietsshorts:
  · Water bestendig, duurzaame 4-way stretch stof voor goeie maat en beweging.
  · Snap beveiligde achterzak houdt alles op z'n plaats.
  · Muntenzak aan de voorkant met mesh gevoerd.
  · Volle-lengte gusset voor extra comfort op de fiets.
  · Geïnspireerd door NATO militaire korte broeken en US Postal Service zomer broeken.
  · Updated slim fit.
  · Nieuwe vaste achterzak, diepe voorzakken en reflectieve logo.

  Beschrijving

  De Union shorts van Chrome zijn geïnspireerd door de look en feel van NATO militaire korte broeken. Ze zijn gemaakt met een duurzame, water bestendige, 4-way stretch materiaal voor uitzonderlijke comfort op de fiets, terwijl de naadloze volle-lengte padded kruis slijtage gerelateerd aan fietsen voorkomt. Alle naden zijn 3-naald verstevigd plat geveld om de duurzaamheid te verbeteren en het schuren te voorkomen.

  Met de nieuwe vaste achterzak, diepe voorzakken, en reflecterende logo, is de Union Street klaar voor gebruik om als Frogger door het verkeer te springen. Of je nu een stads-fietser, vanuit de buitenwijken reist, of iemand op zoek naar een goeie fiets broek met een knipoog naar de dagelijkse mode bent, de Chrome Union shorts zijn een veelzijdige en elegante paar.


    Chrome maten

  Over Chrome

  Bijna twee decennia geleden werd de eerste Chrome tas gemaakt met een JUKI naaimachine, enkele meters CORDURA® stof, trucktarpaulin van legerkwaliteit, en het vaste voornemen bomvrije uitrusting te maken voor op de de fiets en voor ander heavy-duty gebruik. Vanaf het allereerste uur heeft Chrome's streven naar eenvoudige, handige en vindingrijke oplossingen, geleid tot zijn originele koerierstassen met gerecyclede veiligheidsgordelsluitingen. De Chrome Messenger werd de tas voor de professionele koeriers overal ter wereld.

  In de afgelopen 20 jaar is Chrome geen moment afgeweken van zijn commitment om praktische en duurzame spullen voor professionele koeriers, fixie-freestyle riders en stads-commuters te maken: mensen die in de stad wonen, werken en onderweg zijn.Chrome maakt tassen, schoenen en kleding die hun waarde op straat hebben bewezen, uitrusting die aansluit bij het veranderende en onvoorspelbare karakter van de stad. Chrome is stedelijke mobiliteit.


  Foto's Union

  chrome Union chrome Union

  Deze website gebruikt cookies om onze service te verbeteren. Als je verder klikt, gaan we er vanuit dat je accoord gaat met ons cookiebeleid. Lees meer.
  x