• Gratis verzending vanaf € 99
  • Snelle verzendingen
  • Makkelijke retour 30 dagen
  • Twijfels? 085-20 84 202
UITVERKOOP

Tot 50% korting

Bekijk alle aanbiedingen
Fietsrollen

Fietsrollen

Fiets trainingsrollen zijn mechanische apparaten waarmee je op de fiets kunt trainen, meestal binnenshuis, wanneer het weer niet bevorderlijk is voor het fietsen in de open lucht of wanneer je niet genoeg tijd hebt om op een langere route te gaan fietsen.

Vergeet niet dat de fietstrainerol jouw beste bondgenoot kan worden. Je optimaliseert 100% van de traptijd, er zijn geen verkeerslichten, geen auto's, geen afleiding, alleen jij met de fiets in een veilige en rustige omgeving waar je niet stopt met fietsen. Je kunt de inspanning controleren, er zijn geen hellingen of moeilijke terrein, de roller trainers zijn zeer nauwkeurig en staan altijd voor je klaar om ze met je fiets te gebruiken, binnenshuis. Ze zijn het beste alternatief voor stationaire fietsen, omdat het gevoel op de top van een fiets en het trappen veel reëler is.

We kunnen de wielerwalsen in twee categorieën onderverdelen:

Cilinderrollen: ze worden gevormd door 3 cilinders waarop we met onze fiets gaan rollen. Dit soort rollen vereist enige oefening en ervaring, omdat we bovenop moeten trappen en tegelijkertijd de balans moeten bewaren om niet met de fiets naar de zijkant te vallen. Het is aan te raden om een steunpunt in de buurt te hebben om probleemloos te kunnen starten en eindigen en we kunnen elkaar helpen om weg te komen. Deze rollers worden ook veel gebruikt in buitenwedstrijden, zoals criteriums, voor renners om op te warmen voor de wedstrijd of om hun benen af te koelen aan het einde van de wedstrijd.

Vaste rollen: in tegenstelling tot het eerste type hebben deze rollenbanken een vast punt waar het achterwiel van de fiets vastzit, en een enkele rol die het wiel laat draaien. Ze hebben meestal een controle om de weerstand van de rol automatisch te veranderen en we kunnen de kracht en moeilijkheidsgraad aanpassen aan onze voorkeur, om specifieke trainingsseries uit te voeren of om bepaalde pedaaltechnieken te verbeteren.

Fietsrollen | 19 producten
Fietsrollen | 19 producten
We gebruiken onze eigen en externe cookies om het gebruik te analyseren en onze services te verbeteren. Als u doorgaat met browsen, gaan wij ervan uit dat u ons cookiebeleid accepteert
x