Factory Five Lattice 47T Crankset - Zilver

€ 150,00

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Factory Five Lattice 47T Crankset - Zilver

  • Materiaal: 7075 Aluminum.
  • Finish: Gepolijst.
  • BCD: 1/8 144.
  • Crank Arm Lengte: 170mm.
  • Kettingblad: 47T.
  • Bottom bracket: 103 or 107mm ISO Square Taper (niet inbegrepen).
  • Gewicht: 580g.

Omschrijving

De Factory Five Lattice 47T Crankset is een hoogwaardige crankset die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. De crankset is gemaakt van 7075 aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht en sterk ontwerp dat bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

De crankset heeft een gepolijste afwerking die niet alleen mooi oogt, maar ook zorgt voor extra bescherming tegen corrosie en slijtage. Het BCD van 1/8 144 en de crankarm lengte van 170mm maken deze crankset geschikt voor een breed scala aan fietsen en rijstijlen.

Het kettingblad van 47T zorgt voor een soepele en efficiënte overbrenging van kracht, terwijl het ontbreken van een bottom bracket ervoor zorgt dat je de vrijheid hebt om de crankset aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Met een gewicht van slechts 580g is deze crankset een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en betrouwbare oplossing voor hun fiets.

Over Factory Five

Factory Five begon met een groep van fixed gear lovers die een plek nodig hadden om te ontmoeten om bier te drinken en fiets trips te organiseren. Ze begonnen door klassieke Chinese fietsen om te bouwen naar fixie, maar ontdekte snel dat ze de gewenste kwaliteit konden krijgen, dus gingen van start met het maken van hun eigen fixies, en openden niet veel later de eerste fixed gear en single speed fietsenwinkel in Shanghai.

Ze zijn nooit gestopt met innoveren en produceren un ook aluminium en stalen frames, maar ook onderdelen die internationaal worden verkocht, waarbij altijd de nadruk wordt gelegd op kwaliteit, bewogen door de passie voor fietsen.

Reviews Factory Five Lattice 47T Crankset - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Crankstellen

Klanten die Factory Five Lattice 47T Crankset - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten