Fixie Fiets FabricBike Wit & Zwart

€ 399,99

4-5 Werkdagen

Kenmerken Fixie Fiets FabricBike Wit & Zwart

Staal frame Staal frame
Voor- en achterrem inbegrepen Voor- en achterrem inbegrepen
Flip-Flop Achterwiel Flip-Flop Achterwiel

Specificaties Fixie Fiets FabricBike Wit & Zwart

· Frame en voorvork: Hi-Ten Steel Frame en voorvork Tig.

 • Bottom Bracket: Sealed NECO.
 • Crankset: 165mm, 44D.
 • Pedalen: Wellgo.
 • Naaf: sealed hubs 32H. 16T Flip Flop Hub.
 • Wielen: 43mm Deep Dish Double-Walled Aluminium.
 • Banden: Kenda 700x23C (100 PSI).
 • Ketting: KMC Z410.
 • Zadel: Fabric Bike.
 • Stuurpen: Promax 90mm.
 • Stuur: Riser of bullhorn.
 • Remmen: Voor en achter inclusief. Dual Pivot Promax, calipers.
 • Tandwiel: 16T / Freewheel 16T.
 • Gewicht: 10,5 kg.

Om de algehele kwaliteit te blijven verbeteren, kunnen componenten zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Omschrijving

De Fixie Fiets FabricBike Wit & Zwart is een stijlvolle en betrouwbare fiets voor de echte fietsliefhebber. Het frame en de voorvork zijn gemaakt van Hi-Ten staal en zijn TIG gelast voor extra stevigheid. De bottom bracket is afgedicht met NECO en de crankset heeft een lengte van 165mm en 44D. De pedalen zijn van het merk Wellgo en de naaf is voorzien van afgedichte lagers met 32 spaken en een 16T Flip Flop Hub.

De wielen van de Fixie Fiets FabricBike Wit & Zwart zijn 43mm diep en hebben een dubbelwandige aluminium constructie. De banden zijn van het merk Kenda en hebben een afmeting van 700x23C met een maximale druk van 100 PSI. De ketting is van het merk KMC Z410 en het zadel is van Fabric Bike. De stuurpen is van het merk Promax en heeft een lengte van 90mm. Het stuur kan worden geleverd als riser of bullhorn en de remmen zijn voorzien van Dual Pivot Promax calipers voor zowel voor- als achterrem. Het tandwiel heeft een grootte van 16T en kan worden omgedraaid voor gebruik als freewheel.

De Fixie Fiets FabricBike Wit & Zwart weegt slechts 10,5 kg en is daarmee een lichtgewicht fiets die gemakkelijk te hanteren is. Deze fiets is perfect voor de stadsfietser die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle fiets voor dagelijks gebruik.

Fixie fietsFabricBikeHi-Ten staalTIG gelastNECOWellgoKendaKMC Z410PromaxDual Pivot Promax calipers

Over FabricBike

Alejandro, de oprichter van FabricBike, kent de wereld van fixies perfect wanneer hij besluit zijn bedrijf op te richten. Gedurende 5 jaar werkte hij namelijk in het mekka van de fixed gear: Londen. Hij leerde de stad op zijn duimpje kennen en werd verliefd op het leven op een urban bike.

Deze fietsen zijn dan ook zo ontworpen om dagelijks te gebruiken, om bijvoorbeeld naar school te gaan, naar je werk of gewoon om een tochtje door de stad te maken. Zorg ook voor een iets schonere stad, zonder uitlaatgassen en lawaai, met een FabricBike!

Montage

Deze fiets wordt geleverd in een goed beschermde doos en voor 80% gemonteerd. Het meest lastige is al gemonteerd vanuit de fabriek en de rest is vrij gemakkelijk te doen. Je moet het voorwiel, de pedalen, het zadel plaatsen en het stuur installeren.

Hieronder hebben wij een video waarin een van onze monteurs in een paar eenvoudige stappen uitlegt hoe je deze correct kan monteren. Als je niet zeker bent dat je de fiets goed kunt monteren, raden we aan de fiets naar een fietsenwinkel/werkplaats in jouw buurt te brengen zodat een specialist de fiets kan afmonteren.

Zie onze garantievoorwaarden

Reviews Fixie Fiets FabricBike Wit & Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Goedkope fixie fietsen

Klanten die Fixie Fiets FabricBike Wit & Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten