Fixie Fiets FabricBike Rood & Mat Zwart

€ 399,99

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Kenmerken Fixie Fiets FabricBike Rood & Mat Zwart

Staal frame Staal frame
Voor- en achterrem inbegrepen Voor- en achterrem inbegrepen
Flip-Flop Achterwiel Flip-Flop Achterwiel

Specificaties Fixie Fiets FabricBike Rood & Mat Zwart

· Frame en voorvork: Hi-Ten Steel Frame en Voorvork Tig.

 • Bottom Bracket: Sealed NECO.
 • Crankset: 165mm, 44D.
 • Pedalen: Wellgo.
 • Naaf: sealed naven 32H. 16T Flip Flop naaf.
 • Wielen: 43mm Deep Dish Double-Walled Aluminium.
 • Banden: Kenda 700x23C (100 PSI).
 • Ketting: KMC Z410.
 • Zadel: Fabric Bike.
 • Stuurpen: Promax 90mm.
 • Stuur: Riser of bullhorn.
 • Remmen: Voor en achter inclusief. Dual Pivot Promax, calipers.
 • Tandwiel: 16T / Freewheel 16T.
 • Gewicht: 10,5 kg.

Om de algehele kwaliteit te blijven verbeteren, kunnen componenten zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Omschrijving

De Fixie Fiets FabricBike Rood & Mat Zwart is een stijlvolle en betrouwbare fiets voor de echte fietsliefhebber. Het frame en de voorvork zijn gemaakt van Hi-Ten Steel Frame en Voorvork Tig, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. De bottom bracket is afgesloten met een NECO afdichting, wat zorgt voor een soepele en efficiënte overdracht van kracht.

De crankset heeft een lengte van 165mm en een 44D tandwiel, wat zorgt voor een goede balans tussen snelheid en kracht. De pedalen zijn van het merk Wellgo en bieden een goede grip en stabiliteit tijdens het fietsen. De naaf is afgesloten en heeft 32H, wat zorgt voor een soepele en stabiele rit. De wielen zijn 43mm Deep Dish Double-Walled Aluminium, wat zorgt voor een goede balans tussen gewicht en sterkte.

De banden zijn van het merk Kenda en hebben een afmeting van 700x23C (100 PSI), wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit op verschillende ondergronden. De ketting is van het merk KMC Z410 en biedt een goede overdracht van kracht. Het zadel is van het merk Fabric Bike en biedt een goede ondersteuning en comfort tijdens het fietsen. De stuurpen is van het merk Promax en heeft een lengte van 90mm, wat zorgt voor een goede balans tussen stabiliteit en wendbaarheid.

De stuur is verkrijgbaar in een Riser of bullhorn uitvoering, wat zorgt voor een goede grip en controle tijdens het fietsen. De remmen zijn voor en achter inclusief en hebben Dual Pivot Promax, calipers, wat zorgt voor een goede remkracht en controle. Het tandwiel heeft een afmeting van 16T / Freewheel 16T, wat zorgt voor een goede balans tussen snelheid en kracht. Het gewicht van de fiets is 10,5 kg, wat zorgt voor een goede balans tussen wendbaarheid en stabiliteit.

Over FabricBike

Alejandro, de oprichter van FabricBike, kent de wereld van fixies perfect wanneer hij besluit zijn bedrijf op te richten. Gedurende 5 jaar werkte hij namelijk in het mekka van de fixed gear: Londen. Hij leerde de stad op zijn duimpje kennen en werd verliefd op het leven op een urban bike.

Deze fietsen zijn dan ook zo ontworpen om dagelijks te gebruiken, om bijvoorbeeld naar school te gaan, naar je werk of gewoon om een tochtje door de stad te maken. Zorg ook voor een iets schonere stad, zonder uitlaatgassen en lawaai, met een FabricBike!

Montage

Deze fiets wordt geleverd in een goed beschermde doos en voor 80% gemonteerd. Het meest lastige is al gemonteerd vanuit de fabriek en de rest is vrij gemakkelijk te doen. Je moet het voorwiel, de pedalen, het zadel plaatsen en het stuur installeren.

Hieronder hebben wij een video waarin een van onze monteurs in een paar eenvoudige stappen uitlegt hoe je deze correct kan monteren. Als je niet zeker bent dat je de fiets goed kunt monteren, raden we aan de fiets naar een fietsenwinkel/werkplaats in jouw buurt te brengen zodat een specialist de fiets kan afmonteren.

Zie onze garantievoorwaarden

Reviews Fixie Fiets FabricBike Rood & Mat Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Goedkope fixie fietsen

Klanten die Fixie Fiets FabricBike Rood & Mat Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten