Fixie Fiets FabricBike Mat Zwart & Oranje

€ 399,99
1 Review
100% of 100

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Kenmerken Fixie Fiets FabricBike Mat Zwart & Oranje

Staal frame Staal frame
Voor- en achterrem inbegrepen Voor- en achterrem inbegrepen
Flip-Flop Achterwiel Flip-Flop Achterwiel

Specificaties Fixie Fiets FabricBike Mat Zwart & Oranje

· Frame en voorvork: Hi-Ten Steel Frame en voorvork Tig.

 • Bottom Bracket: Sealed NECO.
 • Crankset: 165mm, 44D.
 • Pedalen: Wellgo.
 • Naaf: sealed hubs 32H. 16T Flip Flop Hub.
 • Wielen: 43mm Deep Dish Double-Walled Aluminium.
 • Banden: Kenda 700x23C (100 PSI).
 • Ketting: KMC Z410.
 • Zadel: Fabric Bike.
 • Stuurpen: Promax 90mm.
 • Stuur: Riser of bullhorn.
 • Remmen: Voor en achter inclusief. Dual Pivot Promax, remklauwen.
 • Tandwiel: 16T / Freewheel 16T.
 • Gewicht: 10,5 kg.

Omschrijving

De Fixie Fiets FabricBike Mat Zwart & Oranje is een stijlvolle en betrouwbare fiets voor de echte fietsliefhebber. Het frame en de voorvork zijn gemaakt van Hi-Ten staal en zijn TIG gelast voor extra stevigheid. De bottom bracket is afgedicht met NECO en de crankset heeft een lengte van 165mm en 44D. De pedalen zijn van het merk Wellgo en de naaf is voorzien van afgedichte lagers met 32 spaken en een 16T Flip Flop Hub.

De wielen van de Fixie Fiets FabricBike Mat Zwart & Oranje zijn gemaakt van 43mm diep dubbelwandig aluminium en de banden zijn van het merk Kenda met een afmeting van 700x23C en een maximale druk van 100 PSI. De ketting is van het merk KMC Z410 en het zadel is van Fabric Bike. De stuurpen is van het merk Promax en heeft een lengte van 90mm. Het stuur kan worden geleverd als riser of bullhorn en de remmen zijn voorzien van Dual Pivot Promax remklauwen voor zowel voor- als achterrem. Het tandwiel heeft een afmeting van 16T en kan worden gebruikt als freewheel of flip flop.

De Fixie Fiets FabricBike Mat Zwart & Oranje weegt slechts 10,5 kg en is daarmee een lichtgewicht fiets die gemakkelijk te hanteren is. Deze fiets is perfect voor de stad en voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle fiets voor dagelijks gebruik.

Over FabricBike

Alejandro, de oprichter van FabricBike, kent de wereld van fixies perfect wanneer hij besluit zijn bedrijf op te richten. Gedurende 5 jaar werkte hij namelijk in het mekka van de fixed gear: Londen. Hij leerde de stad op zijn duimpje kennen en werd verliefd op het leven op een urban bike.

Deze fietsen zijn dan ook zo ontworpen om dagelijks te gebruiken, om bijvoorbeeld naar school te gaan, naar je werk of gewoon om een tochtje door de stad te maken. Zorg ook voor een iets schonere stad, zonder uitlaatgassen en lawaai, met een FabricBike!

Montage

Deze fiets wordt geleverd in een goed beschermde doos en voor 80% gemonteerd. Het meest lastige is al gemonteerd vanuit de fabriek en de rest is vrij gemakkelijk te doen. Je moet het voorwiel, de pedalen, het zadel plaatsen en het stuur installeren.

Hieronder hebben wij een video waarin een van onze monteurs in een paar eenvoudige stappen uitlegt hoe je deze correct kan monteren. Als je niet zeker bent dat je de fiets goed kunt monteren, raden we aan de fiets naar een fietsenwinkel/werkplaats in jouw buurt te brengen zodat een specialist de fiets kan afmonteren.

Zie onze garantievoorwaarden

Reviews Fixie Fiets FabricBike Mat Zwart & Oranje

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. patosh_du_35

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  De fiets is prachtig

  De fiets is prachtig

Andere producten van Goedkope fixie fietsen

Klanten die Fixie Fiets FabricBike Mat Zwart & Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten