FabricBike Light Red Frameset

€ 349,00

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Kenmerken FabricBike Light Red Frameset

Economische prijs Economische prijs
Aluminium frame en voorvork Aluminium frame en voorvork
Duurzaam Duurzaam

Specificaties FabricBike Light Red Frameset

  • Bestaande uit frame, voorvork, balhoofd en zadelklem.
  • Double-butted 6061 Aluminum frame en voorvork.
  • Inclusief geïntegreerde toelopend balhoofd (Top 1-1/8" Low 1.5").
  • Inclusief zadelpenklem.
  • Compatibel met 31,6 mm zadelpen.
  • 68mm English schroefdraad.
  • Terminals in roestvrij staal.
  • Aanbevolen maximale bandbreedte 700x28C.
  • Gewicht: 2,45 Kg.

Omschrijving

De FabricBike Light Red Frameset is een hoogwaardig product dat bestaat uit een frame, voorvork, balhoofd en zadelklem. Het frame en de voorvork zijn gemaakt van double-butted 6061 aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam ontwerp. Het geïntegreerde toelopende balhoofd (Top 1-1/8" Low 1.5") zorgt voor een stabiele en comfortabele rit.

De zadelpenklem is inbegrepen en de frameset is compatibel met een 31,6 mm zadelpen. De 68mm English schroefdraad en terminals in roestvrij staal zorgen voor een stevige en veilige bevestiging van de onderdelen. De aanbevolen maximale bandbreedte is 700x28C, wat zorgt voor een soepele en stabiele rit op verschillende terreinen.

Met een gewicht van slechts 2,45 kg is de FabricBike Light Red Frameset een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig en betrouwbaar product. Of je nu een beginner bent of een ervaren fietser, deze frameset biedt de perfecte combinatie van prestaties en comfort.

Over FabricBike

Alejandro, de oprichter van FabricBike, kent de wereld van fixies perfect wanneer hij besluit zijn bedrijf op te richten. Gedurende 5 jaar werkte hij namelijk in het mekka van de fixed gear: Londen. Hij leerde de stad op zijn duimpje kennen en werd verliefd op het leven op een urban bike.

Deze fietsen zijn dan ook zo ontworpen om dagelijks te gebruiken, om bijvoorbeeld naar school te gaan, naar je werk of gewoon om een tochtje door de stad te maken. Zorg ook voor een iets schonere stad, zonder uitlaatgassen en lawaai, met een FabricBike!

Reviews FabricBike Light Red Frameset

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die FabricBike Light Red Frameset kochten, kochten ook

Recent bekeken producten