Track Fiets Fabric Air+ Black 2.0

€ 349,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Kenmerken Track Fiets Fabric Air+ Black 2.0

Verschillende sturen om uit te kiezen Verschillende sturen om uit te kiezen
Voor- en achterrem inbegrepen Voor- en achterrem inbegrepen

Specificaties Track Fiets Fabric Air+ Black 2.0

Cuadro y Horquilla: Aluminio 6061, Triple conificado, Terminaciones en acero Inox. Tubo superior y del sillín hidroformados con soldaduras lisas pulidas a mano. Pedalier: NECO, Sellado. Plato y Bielas:Modelo Air, 165mm, 46D. Pedales: Pedales de nylon y straps incluidos. Cadena: KMC Z410. Bujes: Aluminio, Sellados, 32H. Ruedas: Aluminio, Doble pared, 43mm profundidad, 32H. Neumáticos: Kenda 700C x 23C de alta presion (100 PSI). Sillín: FabricBike, cubierta de tacto suave y barras de acero. Tija: Modelo Air, Aluminio 6061, Doble cierre de seguridad 300mm x Ø31.6mm. Potencia: Aluminio 6061, 31.8mm. Manillar Riser: Modelo Air de Alumínio forjado, Doble altura, 500mm, Rise 30. Manillar Dropbar: Modelo Air+ Alumínio 6061, 440mm, 387g. (Los dos manillares vienen incluidos) Frenos: Delantero y trasero incluidos. Dual Pivot Promax, calipers. (Sólo se adaptan al manillar Riser). Manetas de freno: Promax, Aleación, Ajustable 2 dedos. Piñones: Fijo y Libre incluidos. De 16 dientes. Peso: 9 kg (aproximados).

Omschrijving

· Frame en voorvork:Aluminium 6061, triple butted, gladde en hand-gepolijste lasnaden. Hydroformed bovenbuis en zitbuis.
· Bottom Bracket: Sealed NECO.
· Crankset: Air+ model,165mm, 44D.
· Pedalen: Platform pedalen.
· Naven: Sealed. 32H. 16 tanden Flip Flop Hub.
· Wielen: 43mm Deep Dish Double-Walled Aluminium. 32H.
· Banden: Kenda 700x23C (100 PSI).
· Ketting: KMC Z410.
· Zadel: Fabric Bike, soft touch.
· Zadelpen: Air+ model. Aluminium 6061, 300mm x Ø27.2mm.
· Stuurpen: Air+ model. Aluminium 6061, 31.8mm.
· Riser Bar (stuur):Air+ model, gesmeed metaal, 620mm, Rise 30. 255g.
· Dropbar stuur: Air+ Model, Aluminium 6061, 400mm, 302g. (beide sturen zijn inbegrepen).
· Remmen: Inclusief voor- en achterrem. Dual Pivot Promax, remklauwen. (Alleen geschikt voor Riser Bar)
· Tandwiel: 16 tanden / Freewheel 16 tanden.
· Gewicht 9 kg (ongeveer).

Over Fabric Bike

Alejandro, oprichter van Fabric bikes, had een grote kennis van de fixed-gear wereld toen hij besloot zijn bedrijf op te richten. Hij had namelijk 5 jaar doorgebracht in de fixie hoofdstad van de wereld: Londen. Hij reed daar rond om de stad te leren kennen en werd verliefd op leven met een urban fiets.

Fabric bikes zijn ontworpen om dagelijks gebruikt te worden, bijvoorbeeld om naar de universiteit of je werk te rijden of om gewoon rond te fietsen in de stad. Maak ook jouw stad een beedje groener, zonder overlast, met een Fabric Bike.


  Track Fiets

Foto's Fabric Air+

Fabric Air+ Fabric Air+


Video Fabric Air


Instructie-video

Over FabricBike

Alejandro, de oprichter van FabricBike, kent de wereld van fixies perfect wanneer hij besluit zijn bedrijf op te richten. Gedurende 5 jaar werkte hij namelijk in het mekka van de fixed gear: Londen. Hij leerde de stad op zijn duimpje kennen en werd verliefd op het leven op een urban bike.

Deze fietsen zijn dan ook zo ontworpen om dagelijks te gebruiken, om bijvoorbeeld naar school te gaan, naar je werk of gewoon om een tochtje door de stad te maken. Zorg ook voor een iets schonere stad, zonder uitlaatgassen en lawaai, met een FabricBike!

Andere producten van Baanfietsen

Klanten die Track Fiets Fabric Air+ Black 2.0 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten