Gurpil Excel 700c Wielset Schroefdraad op freewheel Snelspanner - Zilver

€ 113,00 € 84,99

Bespaar 25% (-€ 28,01)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Gurpil Excel 700c Wielset Schroefdraad op freewheel Snelspanner - Zilver

  • Dubbelwandige aluminium velg met machinaal bewerkt remoppervlak.
  • Grootte: 700C (ETRTO 622x13).
  • Voor freewheels met schroefdraad (niet inbegrepen).
  • Snelle release.
  • Aluminium afwerking.

Omschrijving

De Gurpil Excel 700c Wielset Schroefdraad op freewheel Snelspanner Zilver is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame wielen. Deze wielset is gemaakt van dubbelwandig aluminium en heeft een machinaal bewerkt remoppervlak, wat zorgt voor een uitstekende remprestatie. De grootte van de wielen is 700C (ETRTO 622x13), wat betekent dat ze geschikt zijn voor de meeste fietsen.

Deze wielset is ontworpen voor freewheels met schroefdraad (niet inbegrepen), wat betekent dat je de vrijloop apart moet aanschaffen. De snelle release maakt het gemakkelijk om de wielen snel te verwijderen en te installeren, wat handig is als je bijvoorbeeld een lekke band hebt. De aluminium afwerking geeft de wielen een strakke en moderne uitstraling.

Al met al is de Gurpil Excel 700c Wielset Schroefdraad op freewheel Snelspanner Zilver een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame wielen. Met hun uitstekende remprestaties, snelle release en strakke afwerking zijn deze wielen een geweldige toevoeging aan elke fiets.

Over Gurpil

Gevestigd in Deba, Guipúzcoa, en met een ervaring van meer dan 30 jaar in de wereld van de distributie van fietsonderdelen en dus met een diepgaande kennis van de markt, produceert Gurpil complete wielen en onderdelen voor elk type fiets.

Van chromen naven met een vintage look voor klassieke fietswielen tot tandwielen met 12 kronen voor mountainbikes, tot high-performance carbonwielen voor racefietsen.

Als je een fiets vanaf nul in elkaar zet, of als je een reserveonderdeel nodig hebt met een beperkte prijs maar met een contrasterende kwaliteit, dan is Gurpil uw beste optie.

Reviews Gurpil Excel 700c Wielset Schroefdraad op freewheel Snelspanner - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Gurpil Excel 700c Wielset Schroefdraad op freewheel Snelspanner - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten