Excel 700c Wielset - Vrijwiel met schroefdraad Snelspanner - Gepolijst Zilver

€ 90,00 € 81,00

Bespaar 10% (-€ 9,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Excel 700c Wielset - Vrijwiel met schroefdraad Snelspanner - Gepolijst Zilver

  • Dubbelwandige aluminium velg met machinaal bewerkt remoppervlak.
  • Grootte: 700C (ETRTO 622x13).
  • Voor freewheels met schroefdraad (niet inbegrepen).
  • Snelle release.
  • Aluminium afwerking.

Omschrijving

Het Excel 700c wiel is een ideaal economisch wiel voor je toer- of racefiets . Het heeft een dubbele aluminium wand waardoor het beter bestand is dan andere enkelwandige modellen. Het is een klassiek en elegant uitziend wiel, met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding .

De maat is 700c (ETRTO 622x13), dat wil zeggen dat hij compatibel is met alle racefietswielen. Je kunt er 23, 25 en 28 banden op zetten, je hebt een binnenband nodig met een 30mm ventiel. En het is essentieel om een ​​velglint tussen de velg en de binnenband te plaatsen.

Over Gurpil

Gevestigd in Deba, Guipúzcoa, en met een ervaring van meer dan 30 jaar in de wereld van de distributie van fietsonderdelen en dus met een diepgaande kennis van de markt, produceert Gurpil complete wielen en onderdelen voor elk type fiets.

Van chromen naven met een vintage look voor klassieke fietswielen tot tandwielen met 12 kronen voor mountainbikes, tot high-performance carbonwielen voor racefietsen.

Als je een fiets vanaf nul in elkaar zet, of als je een reserveonderdeel nodig hebt met een beperkte prijs maar met een contrasterende kwaliteit, dan is Gurpil uw beste optie.

Andere producten van Wielsets

Klanten die Excel 700c Wielset - Vrijwiel met schroefdraad Snelspanner - Gepolijst Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten