Gurpil Excel 700c (ETRTO 622x13) Achterwiel met 7S Cassette - Polished

€ 67,30 € 52,99

Bespaar 21% (-€ 14,31)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Gurpil Excel 700c (ETRTO 622x13) Achterwiel met 7S Cassette - Polished

  • Dubbelwandig Aluminium velg met machinaal bewerkte remrand.
  • Formaat: 700C (ETRTO 622x13).
  • Cassette type: 7 versnellingen.
  • Cassette niet inbegrepen. Je kunt het hier kiezen.
  • Aluminium afwerking.

Omschrijving

De Gurpil Excel 700c (ETRTO 622x13) Achterwiel met 7S Cassette Polished is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en duurzaam achterwiel. Dit wiel is gemaakt van dubbelwandig aluminium en heeft een machinaal bewerkte remrand, wat zorgt voor een goede remprestatie en een lange levensduur.

Met een formaat van 700C (ETRTO 622x13) past dit wiel op de meeste fietsen en is het geschikt voor verschillende soorten terrein. Het cassette type is 7 versnellingen, wat betekent dat je kunt schakelen tussen verschillende snelheden om je rit soepeler en efficiënter te maken.

Houd er rekening mee dat de cassette niet is inbegrepen bij dit wiel. Je kunt echter een geschikte cassette kiezen op onze website. Het wiel heeft een mooie aluminium afwerking die er niet alleen goed uitziet, maar ook helpt om het wiel te beschermen tegen slijtage en beschadiging.

Over Gurpil

Gevestigd in Deba, Guipúzcoa, en met een ervaring van meer dan 30 jaar in de wereld van de distributie van fietsonderdelen en dus met een diepgaande kennis van de markt, produceert Gurpil complete wielen en onderdelen voor elk type fiets.

Van chromen naven met een vintage look voor klassieke fietswielen tot tandwielen met 12 kronen voor mountainbikes, tot high-performance carbonwielen voor racefietsen.

Als je een fiets vanaf nul in elkaar zet, of als je een reserveonderdeel nodig hebt met een beperkte prijs maar met een contrasterende kwaliteit, dan is Gurpil uw beste optie.

Reviews Gurpil Excel 700c (ETRTO 622x13) Achterwiel met 7S Cassette - Polished

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Gurpil Excel 700c (ETRTO 622x13) Achterwiel met 7S Cassette - Polished kochten, kochten ook

Recent bekeken producten