Eltin Display Standaard - Zwart

€ 28,00 € 23,80

Bespaar 15% (-€ 4,20)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Eltin Display Standaard - Zwart

  • Materiaal: gelakt staal.
  • Schuif het voor- of achterwiel tussen de beugelstijlen.
  • Afneembare palen.
  • Geldig voor alle soorten fietsen
  • Inclusief rubberen voetjes en schroeven voor het monteren van de bovenkant
  • Gewicht: 1,6 kg.
  • Afmetingen: 44x39 cm

Omschrijving

De Eltin Display Standaard is een handige en stevige standaard voor je fiets. Het is gemaakt van gelakt staal en heeft een zwarte kleur. Je kunt het voor- of achterwiel tussen de beugelstijlen schuiven, waardoor je fiets stevig op zijn plaats blijft staan. Dit is vooral handig als je je fiets wilt schoonmaken, repareren of onderhouden.

De standaard is geschikt voor alle soorten fietsen, dus of je nu een racefiets, mountainbike of stadsfiets hebt, het past allemaal. De afneembare palen maken het gemakkelijk om de standaard op te bergen of mee te nemen. Bovendien wordt het geleverd met rubberen voetjes en schroeven voor het monteren van de bovenkant, zodat je fiets niet beschadigd raakt.

De Eltin Display Standaard weegt slechts 1,6 kg en heeft een afmeting van 44x39 cm. Het is dus compact en lichtgewicht, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen en opbergen. Kortom, als je op zoek bent naar een handige en betrouwbare standaard voor je fiets, dan is de Eltin Display Standaard zeker een goede keuze.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Display Standaard - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsenrekken & Display Standaard

Klanten die Eltin Display Standaard - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten