Eltin Y-Dopsleutel

€ 8,60 € 6,49

Bespaar 25% (-€ 2,11)

5-6 Werkdagen

Specificaties Eltin Y-Dopsleutel

  • 3 sleutels in 1: 8, 9 en 10 mm
  • Materiaal: Verchroomd staal met plastic huls
  • Gewicht: 112g
  • Maat: 13 cm
  • Gebruik: Rem, Crankstel, Stuur/stuurpen, Pedalen, Zadelpen/zadelklem, Achterderailleur/voorderailleur, Derailleurhanger

Omschrijving

De Eltin Y-Dopsleutel is een handig gereedschap voor elke fietser. Met deze sleutel heb je drie maten in één: 8, 9 en 10 mm. De sleutel is gemaakt van verchroomd staal en heeft een plastic huls voor extra grip. Het gewicht van de sleutel is 112g en de lengte is 13 cm.

Deze dopsleutel is geschikt voor verschillende onderdelen van je fiets, zoals de rem, crankstel, stuur/stuurpen, pedalen, zadelpen/zadelklem, achterderailleur/voorderailleur en derailleurhanger. Hierdoor is het een veelzijdig gereedschap dat niet mag ontbreken in je fietsgereedschapskist.

Met de Eltin Y-Dopsleutel heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand om kleine reparaties aan je fiets uit te voeren. Het is een duurzaam en betrouwbaar gereedschap dat lang meegaat en je veel gemak zal bieden tijdens het onderhoud van je fiets.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Y-Dopsleutel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Eltin Y-Dopsleutel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten