Eltin WO Pedalen Volwassen Vezel - Zwart

€ 4,49 € 3,82

Bespaar 15% (-€ 0,67)

48-72hrs

Specificaties Eltin WO Pedalen Volwassen Vezel - Zwart

  • Materiaal: polyamidevezel
  • Pedaal met directe as
  • Retroreflector (BS en TPP) met zichtbereik tot 30,5 m
  • Met groeven aan beide kanten voor extra grip
  • Ze maken hem ideaal voor gebruik in de stad en rustige ritten in de bergen en op de weg.
  • Gewicht: 240g/paar

Omschrijving

Eltin WO Pedalen Volwassen Vezel Zwart zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame pedaal. Gemaakt van polyamidevezel, zijn deze pedalen lichtgewicht en toch sterk genoeg om de zwaarste ritten aan te kunnen.

Met een directe as en groeven aan beide kanten voor extra grip, bieden deze pedalen een uitstekende stabiliteit en controle tijdens het fietsen. Bovendien zijn ze voorzien van een retroreflector (BS en TPP) met een zichtbereik tot 30,5 m, waardoor je beter zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

Of je nu in de stad fietst of rustige ritten maakt in de bergen of op de weg, deze pedalen zijn de ideale keuze. Met een gewicht van slechts 240g per paar, zijn ze ook gemakkelijk te installeren en te gebruiken.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin WO Pedalen Volwassen Vezel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die Eltin WO Pedalen Volwassen Vezel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten