Eltin Pedalen Vouwen Vezel - Zwart

€ 11,85 € 10,07

Bespaar 15% (-€ 1,78)

48-72hrs

Specificaties Eltin Pedalen Vouwen Vezel - Zwart

  • Materiaal: polyamidevezel
  • Fietspedalen voor stedelijk gebruik
  • Verzegelde as
  • Retroreflector (BS en TPP) met zichtbereik tot 30,5 m
  • Het belangrijkste kenmerk is de mogelijkheid om op zichzelf te vouwen, waardoor het ideaal is voor stads- en/of vouwfietsen.
  • Afmetingen: 100 x 74 mm
  • Gewicht: 270g/paar

Omschrijving

De Eltin Pedalen Vouwen Vezel Zwart zijn perfect voor stedelijk gebruik. Deze fietspedalen zijn gemaakt van polyamidevezel en hebben een verzegelde as. Het belangrijkste kenmerk van deze pedalen is de mogelijkheid om op zichzelf te vouwen, waardoor ze ideaal zijn voor stads- en/of vouwfietsen.

De Eltin Pedalen Vouwen Vezel Zwart zijn uitgerust met een retroreflector (BS en TPP) met een zichtbereik tot 30,5 m. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het fietsen in het donker. De afmetingen van deze pedalen zijn 100 x 74 mm en het gewicht is 270g/paar.

Als je op zoek bent naar betrouwbare en veilige fietspedalen voor stedelijk gebruik, dan zijn de Eltin Pedalen Vouwen Vezel Zwart een uitstekende keuze. Dankzij hun compacte formaat en vouwbaarheid zijn ze perfect voor stads- en/of vouwfietsen.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Pedalen Vouwen Vezel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die Eltin Pedalen Vouwen Vezel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten