Eltin V-Type Remblokken Shimano XTR/Deore XT - Zwart

€ 7,15 € 6,08

Bespaar 15% (-€ 1,07)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Eltin V-Type Remblokken Shimano XTR/Deore XT - Zwart

  • Materiaal: Rubber
  • V-type rem
  • Vervanging voor wegrem
  • Compatibel met Shimano XTR en Deore XT PRO
  • Meting: 72mm

Omschrijving

De Eltin V-Type Remblokken Shimano XTR/Deore XT Zwart zijn de perfecte vervanging voor je wegrem. Deze remblokken zijn gemaakt van rubber en hebben een V-type rem. Ze zijn compatibel met Shimano XTR en Deore XT PRO en hebben een meting van 72mm.

Deze remblokken zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een uitstekende remprestatie. Ze zijn duurzaam en gaan lang mee, waardoor je ze niet vaak hoeft te vervangen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en passen ze perfect op je fiets.

Als je op zoek bent naar betrouwbare en hoogwaardige remblokken voor je fiets, dan zijn de Eltin V-Type Remblokken Shimano XTR/Deore XT Zwart de perfecte keuze. Ze bieden uitstekende prestaties en zijn compatibel met de meeste Shimano XTR en Deore XT PRO remmen.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin V-Type Remblokken Shimano XTR/Deore XT - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Remblokken

Klanten die Eltin V-Type Remblokken Shimano XTR/Deore XT - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten