Eltin Staal Pro+ Drukmeter Vloerpomp - Zwart

€ 28,70 € 22,49

Bespaar 22% (-€ 6,21)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Eltin Staal Pro+ Drukmeter Vloerpomp - Zwart

  • Voor Schrader en Presta ventielen.
  • Gemakkelijk af te lezen drukmeter.
  • Met slang.
  • Stalen buis met een diameter van 30 mm
  • Maximale druk 140 PSI
  • Hoogte: 62 cm
  • Gewicht: 1028 g

Omschrijving

De Eltin Staal Pro+ Drukmeter Vloerpomp is een onmisbaar accessoire voor elke fietser. Deze zwarte vloerpomp is geschikt voor zowel Schrader als Presta ventielen, waardoor je hem voor verschillende soorten fietsen kunt gebruiken. Dankzij de gemakkelijk af te lezen drukmeter weet je altijd precies hoeveel druk er in je banden zit.

De pomp is voorzien van een slang, waardoor je gemakkelijk bij de ventielen kunt komen. De stalen buis heeft een diameter van 30 mm en is daardoor stevig en duurzaam. Met een maximale druk van 140 PSI kun je je banden snel en efficiënt oppompen. De hoogte van de pomp is 62 cm en het gewicht is 1028 g.

Kortom, de Eltin Staal Pro+ Drukmeter Vloerpomp is een betrouwbare en handige pomp die niet mag ontbreken in de uitrusting van elke fietser. Of je nu een recreatieve fietser bent of een fanatieke wielrenner, met deze pomp houd je je banden altijd op de juiste spanning.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Staal Pro+ Drukmeter Vloerpomp - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Vloerpompen

Klanten die Eltin Staal Pro+ Drukmeter Vloerpomp - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten