2 Eltin verwijderbare ventielkernen voor Schrader ventiel

€ 4,25 € 3,61

Bespaar 15% (-€ 0,64)

4-5 Werkdagen

Specificaties 2 Eltin verwijderbare ventielkernen voor Schrader ventiel

  • Verwijderbare Schrader-ventielkernen
  • Past op dik ventielhuis met: het juiste gereedschap
  • Bevat 2 stuks

Omschrijving

Deze Eltin verwijderbare ventielkernen zijn een handige accessoire voor fietsers met een Schrader ventiel. Deze ventielkernen zijn gemakkelijk te verwijderen en te vervangen, waardoor je snel en eenvoudig je banden kunt oppompen. Dit is vooral handig als je onderweg bent en je banden snel moet bijvullen.

Deze ventielkernen passen op een dik ventielhuis en kunnen worden verwijderd met het juiste gereedschap. Dit betekent dat je geen speciale vaardigheden nodig hebt om deze ventielkernen te gebruiken. Ze zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren fietsers.

Deze set bevat 2 stuks, zodat je altijd een reserve hebt als je er een verliest of als je een extra nodig hebt. Deze ventielkernen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor ze lang meegaan en je jarenlang van dienst zijn.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews 2 Eltin verwijderbare ventielkernen voor Schrader ventiel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Binnenbanden

Klanten die 2 Eltin verwijderbare ventielkernen voor Schrader ventiel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten