Eltin Pump + CO2 Pomp - Zwart

€ 21,55 € 18,32

Bespaar 15% (-€ 3,23)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Eltin Pump + CO2 Pomp - Zwart

  • Materiaal: CNC-gefreesde aluminiumlegering;
  • Alle minipompopties passen in de palm van je hand.
  • Met Smart Valve Fitting compatibel met Presta en Schrader
  • Met klep voor CO2-patronen
  • Kies de functie die u verkiest in deze extreem lichte en gemakkelijk te vervoeren mini-fietspomp
  • Inclusief steun om de pomp comfortabel in het frame te vervoeren
  • Maximale druk: 90psi
  • Lengte: 122 mm
  • Ondersteuningsmaat: 83x55x22mm
  • Gewicht: 68g

Omschrijving

De Eltin Pump + CO2 Pomp is een handige en veelzijdige mini-fietspomp die perfect is voor elke fietser. Gemaakt van CNC-gefreesde aluminiumlegering, is deze pomp duurzaam en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is tijdens lange fietstochten.

Met de Smart Valve Fitting is deze pomp compatibel met zowel Presta als Schrader ventielen, waardoor hij geschikt is voor alle soorten fietsen. Bovendien heeft de pomp een klep voor CO2-patronen, waardoor u snel en gemakkelijk lucht in uw banden kunt pompen.

De Eltin Pump + CO2 Pomp wordt geleverd met een handige steun, waardoor u de pomp gemakkelijk aan uw fietsframe kunt bevestigen. Met een maximale druk van 90psi en een lengte van 122 mm, is deze pomp perfect voor het oppompen van uw banden onderweg. Het ondersteuningsformaat is 83x55x22mm en het gewicht is slechts 68g.

Kies de functie die u verkiest in deze extreem lichte en gemakkelijk te vervoeren mini-fietspomp. Of u nu op zoek bent naar een handige pomp voor dagelijks gebruik of een compacte pomp voor lange fietstochten, de Eltin Pump + CO2 Pomp is de perfecte keuze.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Pump + CO2 Pomp - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Minipompen

Klanten die Eltin Pump + CO2 Pomp - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten