Eltin Pro Pedalen Aluminium - Zwart

€ 19,95 € 16,96

Bespaar 15% (-€ 2,99)

48-72hrs

Specificaties Eltin Pro Pedalen Aluminium - Zwart

  • Materiaal: aluminium
  • Fietspedalen voor stedelijk gebruik
  • As met afgedichte lagers
  • Retroreflector (BS en TPP) met zichtbereik tot 30,5 m
  • Sterke en veelzijdige pedalen in een stedelijke omgeving
  • Gewicht: 310g/paar

Omschrijving

De Eltin Pro Pedalen Aluminium Zwart zijn perfect voor stedelijk gebruik. Deze fietspedalen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn voorzien van een as met afgedichte lagers. Dit zorgt voor een soepele en efficiënte trapbeweging, waardoor je gemakkelijk lange afstanden kunt afleggen.

Deze pedalen zijn ook uitgerust met een retroreflector (BS en TPP) met een zichtbereik tot 30,5 meter. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het fietsen, vooral in het donker. De Eltin Pro Pedalen Aluminium Zwart zijn dus niet alleen sterk en veelzijdig, maar ook veilig.

Met een gewicht van slechts 310 gram per paar zijn deze pedalen ook nog eens lichtgewicht en gemakkelijk te installeren. Ze zijn perfect voor gebruik in een stedelijke omgeving en bieden de perfecte combinatie van prestaties en veiligheid.

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin Pro Pedalen Aluminium - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Pedalen

Klanten die Eltin Pro Pedalen Aluminium - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten